Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nagyon toxic lenne, vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon toxic lenne, vagy ez a helyes lepes?

Figyelt kérdés

Egyetemen a golyataborbol meg kialakult egy kisebb 8 fos barati tarsasag. Olyan orult sokat nem talalkozunk mindannyian, inkabb csak irunk a csoportba es kb 4-5en talalkozunk azert gyakrabban. Ebbol a tarsasagbol tetszik nekem is es szerintem egy masik sracnak is ugyan az a lany. Ok szoktak talalkozni, mindig egyutt jonnek Debrecenbe ( ide jarunk egyetemre), mert ugyan azzal a vonattal tudnak jonni, a srac csak kesobb szall fel. Meg ok azok, akik sokszor irjak a csoportba, hogy beszeltem xy-nal (ha a srac ir a csaj nevet, ha a csaj ir a csoportba, akkor a fiu nevet), es elmehetnenk kozosen egyet inni. De ezenk kivul tudom, hogy joba vannak es nem tartom kizartnak, higy kettesben is talalkozhatnak.

Viszont szerintem en allok jobban, en voltam vele karacsonyi vasarban kettesben, aludtunk is mar egymasnal, szilveszterkor engem kerdezett meg, hogy van-e kedvem egyutt lenni vele, mert otthon a baratai nem szerveztek semmit es hoppon maradt ezert eljozz hozzam (kb 2 orara lakik) nalam is aludt stb.

Meg csomot beszelgetunk messengeren. Ha eloben talalkozunk annal jobb..

Nos, vhogy azt szeretnem elerni, hogy a masin sraccal ne legyen semmi. Ketto dologra gondoltam. Vagy elhivom a csajt kettesben talalkozni (ami nem lenne hulyeseg, mert amugy is oda kell neki adnom valamit, amit nalam hagyott), vagy ugyan igy csoportosan talalkozunk, ahol ott lesz a masik srac is. Ha a csajjal a szilveszterrol beszelunk meg megtudja a srac, hogy a csaj nalam aludt meg nalam volt egyaltalan meg story-zunk a szilveszterrol, akkor hatha leesik neki, hogy mar talan nem kene annyira a csajra hajtania. Vagy forditva, ezen felboszulvr osszeszedi magat, es megjobban rahajt, mert feltekeny lesz.

Birom a masik sracot, haverok is vagyunk, de sosem beszeltunk arrol, hogy mindkettonknek tetszik a csaj. De szerintem mindketten tisztaban vagyunk vele. Nem is szeretnek vele osszeveszni. Viszont lehet ezzel a storyzgatassal rajon, hogy lehet a csaj is engem jobban kedvel, mert megiscsak engem kerdezett meg, meg stb.

Ti mit tennetek?kb csak azert szerveznek en egy ilyen csoportos talit, hogy a srac tudtara adjam ezt, indirekten. Szerintetek bevallhat?

20/f

2022. jan. 6. 17:36
 1/10 A kérdező kommentje:
A kerdes lenyege igazabol az, hogy ezzel el tudom kerulni azt, mert messze nem vagyunk annyira joban a sraccal, hogy “figyelj, latom neked is teszik a xy, de kerlek, hagyd meg ot nekem”. Mert ez nem egeszen mukodne😅. Kellene valami megerosites is a csaj reszerol, hogy o is engem “preferal”.
2022. jan. 6. 17:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A csaj úgyis azt fogja választani akit ő akar, tehát tök mindegy mit csinálsz. Ha nem veled akar összejönni, akkor nem veled fog, hiába nincs másik kérő. Majd akkor vár addig, míg lesz, és ha már itt tartunk, lesz bőven neki a jövőben is. Nem tudod mindenkivel ezt eljátszani, vagy mindenkitől rettegni hogy lecsapja a kezedről.

A kettesben elhívás jó ötlet, azon kívül ne foglalkozz a másik gyerekkel.

Amúgy nem akarom lerontani a kedved, de szerintem egyikőtöktől se akar semmit, csak élvezi a figyelmetek és valószínűleg érzi, hogy hajtotok rá (ami jól esik neki - na nem miattatok, hanem mert jó csajnak érezheti magát).

2022. jan. 6. 18:32
 3/10 A kérdező kommentje:
Vmikor szerintem talalkozom a sraccal, mert segit majd amugy is egy beadandonal, akkor igy finoman utalgatok ra, hogy, ja meg vmikor talizok a csajjal mert nalam hagyta, amikor ott aludt a fuccait meg stb. Akkor lehet levagja majd.. egyelore nem is az a bajom, hogy a csaj mit akar, hanem hogy a masik srac is akarjama csajt. Ha nem lenne a masik srac, sokkal konnyebb lenne a stroy
2022. jan. 7. 00:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elég gyerekes a hozzáállásod, bocsi. Itt próbálod bizonygatni nekünk (és magadnak), hogy a csaj téged bír jobban, és ilyen meg olyan trükköket találsz ki, hogy hogyan koptasd le a másik csávót. Szerintem inkább a lányra kéne figyelned és a csávót leszarni, mert ez szerintem lassan kezd átmenni abba az irányba, hogy már nem is azért akarsz összejönni a csajjal, mert annyira tetszik, hanem azért, hogy te "nyerj" ebben a játszmában. Ahogy előttem is írták, ha a lánynak nem tetszel akkor nem fog összejönni veled, ha van másik srác, ha nincs. Ha meg tetszel neki, akkor meg a másik srácot fogja figyelmen kívül hagyni.

Ha már indirektnél tartunk, amikor a csoportba irogatnak egymás nevét felhozva, nem lehet, hogy pont az lenne az utalás Neked, hogy hátrálj vissza?

2022. jan. 12. 22:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Te a másik srácra fókuszálsz, ahelyett, hogy a kiszemeld lánynak udvarolnál ezerrel.

Ovi.

2022. jan. 13. 03:35
 6/10 A kérdező kommentje:

Kozben rajottem, a csaj elegge “fius”, kb csak fiu baratai vannak, mernoknek tanul a csaj, sok alkoholt iszik, stb. Kb csak fiu baratai vannak, vam egy legjobb baratnoje, viszont o meg mindig a pasijaval van.

Ezek szerint en voltam neki “a legkozelibb” fiu baratja. Most a napokban kicsit ki is abrandultam belole, ha talalkozunk ez lehet valtozik, de mar nem kergetem annyira. De legalabb ezt is megtudtam. Ha lesz valami lesz, ha nem, akkor sem halok bele.

2022. jan. 13. 14:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb fiú barátja voltál/vagy és csak most tudtad meg hogy fiús? Ergo nem is ismer(t)ed. Már meg ne haragudjál de ez elég cink
2022. jan. 13. 22:36
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem a legjobb fiu baratja voltam. Mondom, kb fel eve ismerem. Nem tudom milyen baratai vannak otthon, de ami lejott nekem, hogy otthon nem jart el sokat, illetve nincs sok baratja. Fiukkal baratkozik inkabb az egyetemen, es az egyetemi haverjai kozul valszeg velem goly a legjobban. De nem voltunk olyan hu de jo baratok, ha nekem meg mindig az ismerkedes/alalkulgatas volt a fejemben, neki meg baratsag. Alig ismerem, valojaban
2022. jan. 14. 16:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen fiam, cink vagy
2022. jan. 14. 16:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Miert is?
2022. jan. 14. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!