Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem gáznak, hogy van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem gáznak, hogy van barátnőm?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de annak érzem szüleim, barátaim előtt. És nem tudom elnyomni ezt az érzést. Kínosnak érezném, ha kiderülne szüleim előtt, hogy van barátnőm.
2022. jan. 5. 15:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

?????

de miért? Megtiltották hogy legyen, vgy mi a konkrét probléma?

2022. jan. 5. 15:21
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Mert gondolom 12 éves vagy és még a nemi identitásoddal sem vagy tisztában.
2022. jan. 5. 15:21
 3/8 anonim ***** válasza:
43%
Biztos dagadt, nekem már volt dagi csajom, szerettem meg minden de a tény az tény. Nem a legszebb volt..
2022. jan. 5. 15:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem, nem tiltották meg. 19 éves vagyok, nem 12, tisztában vagyok a nemi identitásommal. És nem dagadt, jól néz ki és nem azért mondom mert a barátnőm, tényleg szép. Szimplán van bennem ezzel kapcsolatban valami gátlásosság úgy érzem.
2022. jan. 5. 15:53
 5/8 anonim ***** válasza:
88%

szerintem meg a szüleid már alig várják, hogy legyen barátnőd...

Én legalábbis így voltam vele, mikor a fiam 16-17 lett...

2022. jan. 5. 15:54
 6/8 anonim ***** válasza:
80%
Inkább szakíts csóri csajjal. Hátha másnak lesz annyi töke, hogy büszke legyen rá és fel ismerje vállalni.
2022. jan. 5. 17:13
 7/8 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem egy pszichológus hasznosabb választ tudna erre adni, mint itt bárki.:)
2022. jan. 5. 18:50
 8/8 anonim ***** válasza:
65%

Add kölcsön, nekem nincsen 🤷🏻‍♂️

Amúgy légy bátor, vállald fel. Ha nem akarod, hagyd a kapcsolatot tényleg.

2022. jan. 6. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!