Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan nyissak felé?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nyissak felé?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nagyon tetszik. Eddig akárhányszor randiztam sosem tudtam, hogyan közelítsek és emiatt nem lett soha semmi belőle.

Elhívtam randizni a lány, kajálni megyünk.

Tegyük fel, utána még beszélgetünk és leülünk egy parkban. Onnantól hogyan kell közelíteni? Cél az, hogy meg tudjam csókolni.

Szép lassan egyre közelebb, aztán megfogni a kezét, ilyenek? Kérlek titeket, minél részletesebben fejtsétek ki (akkor is, ha nevetségesen hangzik), nagyon nem szeretnén ezt most elrontani..

18/f

2022. jan. 3. 08:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem első randin ne akard mindenáron megcsókolni. Beszélgessetek, ismerjétek meg egymást. Inkább arra készülj, hogy miről fogtok beszélgetni. Meg lehetne valami közös élményetek, ami még nem szex, hanem aminek együtt lehet örülni. Pl. látni valami szépet, csinálni valami jót. Kicsit gondolj úgy erre, mint amikor két srác barátkozik. A lányokkal is hasonló. Derüljön ki, hogy milyen vagy és te LEGYÉL kíváncsi, hogy ő milyen emberileg. Egy dolog, hogy tetszik, de most az a feladat, hogy legyen közöttetek valami érzelmi kötelék, megtudjatok egymásról dolgokat.

Én még a kezét se fognám meg első randin feltétlenül, csak ha már nagyon ég a tűz köztetek. De ez nem csak abból áll, hogy te vágysz rá.

Szóval fokozatosan. Annak nagyon örülhetsz, hogy eljön veled randira. Ez már egy győzelem! Ennek örülj.

Most ismerjétek meg egymást.

49f

2022. jan. 3. 09:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
+ aztán kísérd haza, kérdezd meg, hogy jól érezte-e magát veled, ha te jól érezted, akkor mondd meg neki. Kérdezd meg, hogy három nap múlva találkozik-e veled újra? Ha igen, azon a randin már esetleg hozzáérhet a kezed a kezéhez, ha nem rántja el, akkor meg is foghatod.
2022. jan. 3. 10:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem jól közelítesz a dolgokhoz. Először nem azt kell elérni, hogy meg tudd csókolni, hanem azt,hogy megismerd, és ő is megismerjen téged. Kérdezd a családjáról, az érdeklődési köréről, a tanulmányairól, arról melyik tárgyat szereti, melyiket nem, melyik tanárt szereti, melyiket nem, miért. Milyen viszonyban van a testvéreivel, ha van neki, és te is meséljél magadról, Biztos van valami hobbid, mondhatod, ha te pl. jársz evezni,hogy reméled, majd nyáron már vele együtt fogsz evezni menni meg ilyenek. Aztán ha már a csaj is beléd zúgott, ezt biztos megérzed, 5-6 randi után, akkor csókold meg.
2022. jan. 5. 20:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi szépen. Valszeg ez lesz. Fhu most feldobtad a napom, latom a fenyt az alagut vegen.. remelem jol fog kisulni.
2022. jan. 6. 01:22
 5/5 Senior Séf ***** válasza:
Utolsó okfejtése valóban hibátlan. Annyit tennék hozzá, hogy csak legyél jelen a csaj napjaiban. Így, amikor este átgondolja a nap történéseit, te is ott leszel. Kicsit elidőz majd az emlékednél, kicsit kiszínezi - mi lett volna, ha? - és ez az ábrándozás lesz az, ami beléd zúgatja.
2022. jan. 6. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!