Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyissak felé?
Van egy lány aki nagyon tetszik. Eddig akárhányszor randiztam sosem tudtam, hogyan közelítsek és emiatt nem lett soha semmi belőle.
Elhívtam randizni a lány, kajálni megyünk.
Tegyük fel, utána még beszélgetünk és leülünk egy parkban. Onnantól hogyan kell közelíteni? Cél az, hogy meg tudjam csókolni.
Szép lassan egyre közelebb, aztán megfogni a kezét, ilyenek? Kérlek titeket, minél részletesebben fejtsétek ki (akkor is, ha nevetségesen hangzik), nagyon nem szeretnén ezt most elrontani..
18/f
Szerintem első randin ne akard mindenáron megcsókolni. Beszélgessetek, ismerjétek meg egymást. Inkább arra készülj, hogy miről fogtok beszélgetni. Meg lehetne valami közös élményetek, ami még nem szex, hanem aminek együtt lehet örülni. Pl. látni valami szépet, csinálni valami jót. Kicsit gondolj úgy erre, mint amikor két srác barátkozik. A lányokkal is hasonló. Derüljön ki, hogy milyen vagy és te LEGYÉL kíváncsi, hogy ő milyen emberileg. Egy dolog, hogy tetszik, de most az a feladat, hogy legyen közöttetek valami érzelmi kötelék, megtudjatok egymásról dolgokat.
Én még a kezét se fognám meg első randin feltétlenül, csak ha már nagyon ég a tűz köztetek. De ez nem csak abból áll, hogy te vágysz rá.
Szóval fokozatosan. Annak nagyon örülhetsz, hogy eljön veled randira. Ez már egy győzelem! Ennek örülj.
Most ismerjétek meg egymást.
49f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!