Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezhetnék bele? Megcsal?
Figyelt kérdés
1-2 hete furcsán viselkedik barátnőm. Először azt hittem, csak az ünnepek miatt, sokat voltak vendégségben, illetve náluk is voltak rokonok, azt hittem azért beszélünk kevesebbet, és érdeklődik kevesebbet. Viszont ma tűnt fel igazán a dolog, már 9kor el akart köszönni, hogy megy aludni, de aztán még beszélgettünk. Fél 10 körül köszöntünk el végül, majd részéről messengeren az aktivitás jelző kikapcs, és a most írt üzenetem is még kézbesítve lett, tehát fent van messengeren. Általában ki szokta kapcsolni a netet a telefonján amikor megy lefeküdni, szóval ez se jöhet szóba, hogy bekapcsolva hagyta. Mégis mi lehet ez az egész, hogy kérdezzek rá? Rohadtul bánt, és idegörlő, hogy miért áll így hozzám. Úgy ismerem, hogy nem lenne képes ilyesmire, hogy megcsal. Lehetséges az is, hogy a barátnőivel beszél, mert történt egy két női téma, amit meg kell vitatni. De akkor is fáj, hogy nem tudja azt mondani, hogy elmegy velük beszélgetni, inkább leráz.2022. jan. 2. 21:56
2/3 anonim válasza:
Én sem nagyon ítélnék messengerből, lehet, csak nagyon fáradt az ünnepek miatt, ezért ilyen. Most mondanám azt, hogy álítsd rá az egyik barátnődet, akit ő nem ismer és kezdjen el ismerkedni. Ha nagyon nyit felé is, akkor lehet hogy baj van kialakulóban, de ha nem, akkor becsületes és hű hozzád (vagyis felőle, ez is csak akkor jön össze ha tetszik, jól néz ki a barátnőd)
De ha feltennéd konkrétan ezt a kérdést, akkor vagy megsértődik, vagy nem, de inkább az első lehetőség, mert azt, hiszi, hogy te nem bízol meg benne. Inkább finoman kérzezgesd a barátairól akiket nem ismersz és ha sok benne a lány, majd meglátod
3/3 anonim válasza:
2-es!
A kérdező fiú, mert a barátnője miatt aggódik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!