Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy lányra jellemző, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lányra jellemző, hogy friendzone-ba rakott partnerétől ilyet kérdez?

Figyelt kérdés

Azt kérdezte meg, hogy véleményem szerint ő 10/ hanyas.

Amikor elmondtam a véleményem azt mondta köszöni szépen, ez jól esett neki.

2021. dec. 18. 11:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

#10 Bocs, de ez általánosítás.

Egy férfinél nem a külső fog számítani elsősorban.

Gondolom amit leírtál azt te megtapasztaltad, sajnálom, elcseszett egy világot élünk. Én sose kritizálnám a partnerem akivel randizok. Ha nem szimpatikus akkor emberi hangnemben egyenes megmondom és kész. Utána pedig hazaviszem.

Nyilván az más ha ő kezd szívózni és emiatt lehord mindennek, akkor már én is másképp állnék hozzá...

2021. dec. 18. 22:37
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ha randinak hívtad, és úgy mondta, hogy elmegy rá, akkor ez nem friendzone.

Ha csak találkozásnak hívtad, akkor felejtős. Én se kérdeznék ilyet, ha azt akarnám, hogy bejöjjek a srácnak. Hisz ha akarok tőle valamit,egy idő után ennél úgyis szebben fogja kifejezni milyen jól nézek ki ¯\_(シ)_/¯

Viszont jelekre vak vagyok, ha nem mondja ki valaki nyíltan nekem, hogy mi van, nem veszem észre. Szóval ne utalgass, mondd ki. Megspórolsz vele egy kis időt

2021. dec. 19. 06:29
 13/15 A kérdező kommentje:

#12 Azt éppen nem mondtam ki, hogy randi, de nem is szimpla találkozásnak hívtam.

Szerintem elég egyértelmű volt a meghívásomból, hogy ez nem éppen egy baráti találkozó akar lenni.

Vagy az a minimum, hogy rákérdez. De akkor ezek után inkább ma majd rákérdezek én tőle, hogy tisztában van e azzal, hogy milyen céllal hívtam meg és akkor tisztázódik is hamar, de számomra elég hihetetlen, hogy abból amit mondtam ne lenne számára egyértelmű.

Főleg, hogy felnőtt, érett nőről van szó.

Meg nekem abból, hogy megkérdezte 10/-ből hanyasnak tartom, nem szimplán az jött le, hogy egyszerűen megbízik bennem mint barát, hanem mint korábban is említettem, megpróbált kitalálni valamit, hogy miért kérdezi ezt és utána a végére odaírta, hogy mindenkitől szüksége van a megerősítésre amit szintén elég nehezen hiszek el, mert ő nagyon nem olyan beállítottságú, hogy csak úgy ezt mindenkitől megkérdezze. Azon gondolkodtam, hogy valószínűleg leesett neki, hogy amire elhívtam nem éppen szokványos, baráti találkozó és kíváncsi volt ezáltal, hogy mennyire tartom vonzónak, nem e csak félreérti ezért ezzel a trükkel bizonyosodott meg róla.

Meg egyébként sosem mondta még ki nekem, hogy "olyan jó barátnak tartalak", szinte nem is használja rám ezt a szót, hogy barát vagy haver. A "férfi" szót annál inkább használja.

De aztán az is lehet, hogy igazatok van, leesett neki, hogy többet akarok aztán nem akarja kimondani, helyette ilyen óvatos jelekkel próbálja sugallni felém, hogy ne is álmodozzak többről. Csakhát én olyannak ismerem aki ezt kimondaná nyíltan és nem játszadozna velem.

2021. dec. 19. 10:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Majd mesélj mi volt
2021. dec. 20. 15:05
 15/15 A kérdező kommentje:

Közel egy évnyi friend zoneból sikerült kitörnöm.

Amikor még kiírtam a kérdést semmit nem érzett, ez mára megváltozott.

2022. ápr. 25. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!