Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért törölt Snapchat-ről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért törölt Snapchat-ről?

Figyelt kérdés

Most nemrég törölt egyik osztálytársam snapről, pedig tavaly ő írt rám, hogy adjam meg. Nekem eléggé bejön a srác, és szerintem én is neki külsőleg. Volt intim képcserénk is, mindig ő keresett, bár csak havonta párszor. Szeptember-októberben még egész sokat beszéltünk. Legutóbb az volt, hogy küldtünk egymásnak videókat, tökre kívánt meg hasonlók. Kért tőlem egy videót, amit nem tudtam elküldeni, mert addigra el kellett mennem otthonról. Másnap ráírtam, hogy elküldjem-e neki akkor, és azt felelte, hogy nem.

Egyébként nem akarom, hogy a barátom legyen vagy hasonlók, szexet beszéltünk max. Ma küldtem neki egy streaket, megnyitotta, és törölt. Elég rosszul esik, és nem értem mi rosszat csináltam.

Ez mind nem is lenne olyan kínos, csak az osztálytársam. Igaz, 12.-sek vagyunk, de év 3 hónapig még majdnem minden nap látni fogom.

Őszintén nem szoktak elutasítani vagy hasonlók, és eléggé zavar, hogy ő megtette, amikor tavaly még ő kérte el az elérhetőségem.

Szerintetek miért csinálta?

2021. dec. 17. 20:13
 1/6 anonim ***** válasza:
3%
Beképzelt vagy, azt!
2021. dec. 17. 21:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Miért lennék beképzelt?
2021. dec. 17. 22:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy beképzelt. Velem is történt hasonló, igaz az egy kicsit más szitu volt. Ha gondolod elmesélem! 17/F.
2021. dec. 17. 23:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérdezd meg személyesen. Akár az is lehet, hogy valamiért blokkolták a fiókját. Kérdezz rá, úgy a legtisztább.
2021. dec. 18. 00:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Ha blokkolták, arra elég kevés az esély, mert a streak után törölt.
2021. dec. 18. 05:28
 6/6 anonim válasza:
40%
🇷🇺♥️🇮🇱
2023. júl. 3. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!