Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes lenne még beszélni vele ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne még beszélni vele ?

Figyelt kérdés

Helyzetem a következő:

Az iskolában láttam egy lányt aki nagyon szimpatikus lett, majd hasonló dolgokat láttam rajta is.

Nagyon szerettem(szeretnék) volna vele beszélni, a szöveg úgy ahogy összeállt a fejemben, de amikor egyedül láttam/látom egyszerűen ledermedek.

Már a beszélni akarásomnak lassan 1 hónapja. Mostanában ha látjuk egymást, van hogy ugyanúgy néz rám, néha csak a barátnője néz engem.

A kérdésem így 1 hónap után lenne még értelme valahogy beszélni vele ?

Illetve mit tudnék mondani, mivel ami eszembe jutott a: "Korábban észrevettelek, valamikor beszélgethetnénk, ha lenne kedved", számomra eléggé cringe hatása van.

Én 11-es, a lány 9-es.

(Illetve a puha p@cs vagy, besz@rihoz hasonlókat kérem ne, tudom hogy az vagyok, és egy cseppet sem segít a helyzeten)

2021. dec. 16. 14:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen beszélj vele. Szólítsd le.

Lehet ő is erre vár.

Először is köszönj rá. A reagálásából lehet következtetni, hogy mit gondol.

Bemutatkozol. Robi vagyok, téged hogy hívnak?

Mondja a nevét. Liza, milyen órád lesz most?

Pici duma, utána esetleg, hogy máskor is összefuthatnánk.

És így tovább.

Nincs valami közös amit tudnál neki mondani? Mondjuk valami program a suliban. És rá lehet kérdezni, ő is ott volt-e.

Vagy pl.láttad most ment el a xy tanár, nekünk szokott órát tartani.

2021. dec. 16. 16:28
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát nem igen.

Nem nagyon beszéltem még vele, ahogy említettem csak látásból ismerem.

Illetve a problémám másik forrása hogy általában a barátnőjével van, abban a szituban mennyire illik félre hívni ?

2021. dec. 16. 19:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez így nehéz lesz, ha mindig a barátnőjével van.

Azért próbálj meg legalább köszönni neki.

Aztán másnap megint köszönj.

Vagy hozzáteszed, hogy: na már megint összefutottunk? Legközelebb meghívlak egy kávéra.

És itt lehetne az alkalommal élni, hogy ő szeretné-e. Megfigyeled a reakcióját. Lehet azt mondja örömmel. Akkor rákérdezel mikor és hol?

Ilyesmik.

2021. dec. 16. 20:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Alig van önbizalmad. Hiába tervezel el bármit, ez így nem fog menni.:( Ha nagyon meg akarod próbálni, akkor előttem jókat írtak, de szerintem ilyen állapotban bukásra van ítélve a szitu, viszont nem miattad, hanem az önbizalmad miatt.
2021. dec. 16. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!