Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden lovas lány ilyen erős?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lovas lány ilyen erős?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Párkeresésben elég aktív vagyok, rengeteg lánynál próbálkoztam már. Azt vettem észre, hogy a lovas lányok személyisége nagyon megfog, mindig kedvesek, vidámak, jófejek velem. Viszont nagyon erősek, és ez taszít. Akikkel én találkoztam, általában szálkás izomzatuk volt kockás hassal, kemény bicepsszel, ami nekem taszító. Egy olyan lán, volt, akinek nem voltak hatalmas izmai, de ő is pokoli erős volt, szkanderban lenyom, stb, a combszorítását nem tudom elviselni. Minden lovas lány ennyire izmos, erős?

2021. dec. 6. 17:31
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nektek bejönnek az izmos lányok?

A fiúk hogyan viszonyulnak hozzád?

2021. dec. 6. 21:16
 12/20 anonim ***** válasza:
89%
#9 Persze, taszítanak az izmok... Számtalanszor írtál már nekem privátot, csak sosem válaszoltam. Az összes "izmos kérdésed" alá írtam, és mindig jött tőled egy privi, ahogy most is. Ilyeneket kérdeztél, hogy a combommal milyen erőset tudok szorítani, meg hogy hány fiút nyomtam le szkanderben, mekkorák az izmaim és hasonlók. Van itt még pár felhasználó, akikkel beszélek priviben, és érdekes módon ők is ugyanezt tapasztalták.
2021. dec. 6. 21:18
 13/20 A kérdező kommentje:

Nem értem, miről beszélsz. De ha problémád van velem, folytassuk a vitát privátban. Hidd el, hogy nem jönnek be az izmos lányok.

2021. dec. 6. 21:26
 14/20 anonim ***** válasza:
76%

#13 Nem vitázni akarok, csak már elegem van a kérdéseidből és a privát üzeneteidből...

Többiek! Kik kaptak még (izmokkal kapcsolatos) privát üzenetet egy Wallalav nevű felhasználótól?

2021. dec. 6. 21:30
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem is ez a felhasználónevem :D
2021. dec. 6. 21:34
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Sok az eros lovas lany, sztem en is az vagyok.;)
2021. dec. 7. 16:31
 17/20 anonim válasza:
100%
Én is lovagolok régóta és az eddigi párjaim szerint extrém erősek a combjaim. A kezeim talán nem annyira, de mondjuk van izom rajtuk.
2021. dec. 9. 10:49
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt lovas lány osztálytarsam középiskolában. Viszonylag alacsony lány volt, ennek ellenére izmos és erős. Bár azt nem tudom, hogy a lovas tevékenységtől lehetett e az, mert kondizni is járt mellette.
2021. dec. 9. 11:57
 19/20 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, ez egy mese, amit kiírtál! Hogy kerülsz te olyan közel egy lovas lányhoz, hogy szkanderezz vele és a combjaival szorongasson? Szerintem te izgulsz az erős, izmos lányokra, és a fantáziád írtad ki kérdésnek.
2021. dec. 9. 16:56
 20/20 anonim ***** válasza:
51%
Persze hogy taszítanak az izmok egy lányon, ha neked nincs semmi.
2022. jan. 17. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!