Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem kezdem nem érdekelni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Beszélgetek egy lánnyal 3 hónapja. Voltunk már együtt azóta jópárszor, még csak a csókig jutottunk. Ő kezdeményezett nálam anno. Az első hónapban annyira nem figyeltem rá, irkáltunk meg minden, de különösebben nem éreztem fontos személynek, ekkor főleg ő kereste a társaságom, amit élveztem. A második hónap hasonló volt, annyi különbséggel hogy jobban elkezdtem rá figyelnk, veszekedtünk néha, többször sírt miattam, aztán mikor összefutottunk akkor kibékültünk mindig. Nem volt soha olyan komoly indoka a veszekedéseknek. A 3. hónapban pedig rájöttem, hogy én is többet érzek, próbálok a kedvében járni, próbálok kedveskedni neki, sokat írok stb. Most viszont azt érzem mintha fordult volna a kettőnk helyzete. Habár azt mondja ,hogy nagyon örül nekem ,meg sok aranyos dolgot , de én mégis mást érzek. Rövidebb üzeneteket ír, kevesebbszer, meg nem is annyira hiányol mint máskor. Érzi hogy megkapott? Így már nem érdekes? Mit gondolhat most? Tényleg az kell a lanyoknak hogy ignorálják őket?2021. dec. 1. 22:33
1/2 anonim válasza:
Nem írna vissza, ha nem érdekelnéd. Szerintem akkor van gond, ha napokig nem válaszol.
2/2 anonim válasza:
Én csak akkor szoktam ezt csinálni, ha pl. a fiú ignorált, vagy valami olyat mondott, ami nem tetszett. Szerintem kérdezd meg, hogy mi a baj, nem feltétlenül kell mindjárt rosszra gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!