Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az ilyen lányokat szereti mindenki?
Figyelt kérdés
Miért minden srác (még az intelligensebb, teljesen normális, viszonylag átlagosabb srácok is) mind a gazdag, csinos, vékony műlányok után futkosnak, őket hívogatják mindenhova a normális átlagosabb lányokat meg figyelmen kívül hagyják. Mitől többek azok a lányok, mint bárki más? A szépség múlandó, mindig van mindenkinél szebb. Ennyi lenne tényleg az egész, hogy a fiúkat csak a külső érdekli és aki nem egy gazdag, mindenen vihogó, buta csaj, azzal szóba se állnak, meg csak elhitetik velük, hogy érdekli őket, aztán meg ignorálják és a gazdag menő lányok körül legyedkednek? (Nem vagyok ronda, de már másodszor járok így, hogy elhiteti velem egy srác, hogy tetszem neki, aztán meg figyelmen kívül hagy és a menő gazdag lányokat ugrálja körbe. Nem értem miért jó poén ilyennel szórakozni ezzel nagyon megbántanak egy másik embert)2021. nov. 26. 23:36
11/16 anonim válasza:
Most én is kiírjak egy kérdést,hogy a lányoknak miért a 190 cm magas, kockahasú ,gazdag fuck boyok kellenek?Pont annyi értelme lenne mint a te kérdésednek. NEM minden fiú egyforma és a lányok SEM .
12/16 anonim válasza:
#4 Hogy jon ide Racz Zsofia? O nem plazacica, csak egy fideszprosti.
13/16 anonim válasza:
Én az okos és izgató nőket szeretem. Azok általában nem műbabák.
14/16 anonim válasza:
Én nem rajongok az ilyen lányokért.
15/16 anonim válasza:
A jól kinéző lányokat szeretem, az anyagi helyzete nem érdekel. Meg nem feltétlen kell vékonynak legyen csak ne legyen kövér se, de van egy csomó molett lány is aki bejön. Az is mindegy milyen ruhát vesz fel ha alapból jól néz ki.
16/16 A kérdező kommentje:
Ezek szerint akkor csak én fogok ki valahogy mindig ilyen felszínes bunkókat. De a környezetemben is ezt látom, hogy a gazdag, vékony, csinos lányok körül ugrál minden srác, még a normálisabb csendes, jótanulók is, az átlagosabb, de kedves lányokat meg figyelmen kívül hagyják.
2021. dec. 1. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!