Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek mi jön be egy fiún? Külső, belső is érdekel. Előre is thx. Fontossági sorrend külső, belső is érdekel. És, hogy mi az ideálotok, ha van. + az életkorotok kb. így L16
Számomra fontos, hogy intelligens, udvarias, igényes legyen. Nyilván nem hátrány ha jól néz ki, de nem fő szempont.
(16,L)
Lehessen vele komoly témákról beszélni, de semmiképp ne játssza meg magát ilyen téren. Ne legyen a két véglet - : 1: nagyon megjátszott, okoskodó
2: ne szórakozzon konkrétan el mindent. Nekem pl. bejön ha egy fiúnak azért laza stílusa legyen. Szokták mondani h : a külső megfog belső megtart. ezzel én nagyon így vagyok, ezért szerintem aki azt mondja h EGYÁLTALÁN nem számít a külső, az hazudik, mert ha meglátsz egy fiút/lányt akkor a külsője miatt állsz vele igazából szóba, vagyis azért kezdeményezel nála, mert bejön neked külsőre. Azt aláírom h késöbbiekben nem számít már a külső, de eleinte tényleg sokat számít szerintem. Nekem pasi ideálom amúgy: sötét haj, barna szem, meg hát tetszik ha egy pasi sportol. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!