Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez miért van amúgy?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van amúgy?

Figyelt kérdés
Mondjátok már el, miért van az hogy a legelején egy talinál a fiú várja el a lánytól hogy elmenjen hozzá? Ez most így mi😂 Vágom, hogy sajnos már nagyon lesüllyedtek a fiúk teljesen kiment belőlük a férfiasság, de azért ennyire. Mi az hogy ha pl messzebb vannak egymástól, automatikusan a lánynak mond ilyet hogy gyere el hozzám, hát ezt egyértelmű hogy fordîtva kéne. Olyan szinten felmérgel… Néhány fiú is tudja ezt hogy egy csajt nem kell elhívni mert nyilván ne ő menjen még később se nem hogy elsőre egyből. (Oké később EGY IDŐ UTÁN megy ha úgy van, de azért tudjuk már a határokat).

2021. nov. 20. 06:05
 1/7 anonim ***** válasza:
18%
A fiúk hülyék és abszolút tapintatlanok azért van. Ráadásul lusták is. Ha igazán fontosak lennénk nekik jönnének ők, de ez csak annak a jele, hogy nem érünk ennyit számukra.
2021. nov. 20. 06:56
 2/7 anonim ***** válasza:
72%

1. Azért ne általánosítsunk.

2. Azt sem kell elvárni, hogy körülugráljanak titeket, mint valami pincsi.

2021. nov. 20. 08:19
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Mindig én mentem el a barátnőmhöz, mivel neki nehezebb lenne megoldani.
2021. nov. 20. 08:34
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem első talinál ne is várd el, hogy ő menjen el hozzád. A legjobb megoldás a semleges helyszín. Akkor valamennyit mindkettőtöknek kell utaznia. És nem, később se az az elvárás, hogy többnyire a fiú megy. Pontosan ugyan annyiba kerül az utazás a fiúknak is, mint a lányoknak. És persze azon felül, hogy elvárod, hogy ő jöjjön, gondolom besértődnél, ha utána elmennétek kajálni, és nem ő fizetné az egészet.

Kérdező, és #1 nem az mondom azt, hogy nincsenek negatív példák, mert vannak fiúk, akik tényleg olyanok, amilyennek ti írtátok, de ne gondoljátok, hogy ez általánosságban igaz. Akikről ti panaszkodtok, egy nagyon kis része a fiúknak, szóval bőven vannak normálisabbak.

2021. nov. 20. 09:20
 5/7 anonim ***** válasza:
23%

Meg ne haragudj, de egyenjogúság van és általában azok a srácok vannak lesz*rva akik megtennének egy lányért mindent. Szóval ne mond azt hogy elveszett a férfiasság a srácokból. Egyébként meg csak annyit várj el a másik féltől amit te is megtennél érte. Csak mert gondolom második talinál is te várnád el hogy ő menjen :D

Találkozzatok félúton, az korrekt. Vagy megbeszélitek hogy 1x te 1x ő.

2021. nov. 20. 19:37
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Már bocs, én biztos nem megyek oda, ha nem szemezik velem, vagy mosolyog rám vagy valami hasonló...

Nem mindenki bírja a folyamatos elutasítást.

Én elmondanám az okot, de ide nem irom le, nem akarom hogy megtudjon valaki

2021. nov. 20. 22:02
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Saját terepen biztosabban talál olyan helyszínt - ha minden jól alakul - hogy elvetesse veled a farkát és egy jó szopás csak belefér egy első randiba. Ennyi a megfejtés.
2021. nov. 23. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!