Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van amúgy?
1. Azért ne általánosítsunk.
2. Azt sem kell elvárni, hogy körülugráljanak titeket, mint valami pincsi.
Szerintem első talinál ne is várd el, hogy ő menjen el hozzád. A legjobb megoldás a semleges helyszín. Akkor valamennyit mindkettőtöknek kell utaznia. És nem, később se az az elvárás, hogy többnyire a fiú megy. Pontosan ugyan annyiba kerül az utazás a fiúknak is, mint a lányoknak. És persze azon felül, hogy elvárod, hogy ő jöjjön, gondolom besértődnél, ha utána elmennétek kajálni, és nem ő fizetné az egészet.
Kérdező, és #1 nem az mondom azt, hogy nincsenek negatív példák, mert vannak fiúk, akik tényleg olyanok, amilyennek ti írtátok, de ne gondoljátok, hogy ez általánosságban igaz. Akikről ti panaszkodtok, egy nagyon kis része a fiúknak, szóval bőven vannak normálisabbak.
Meg ne haragudj, de egyenjogúság van és általában azok a srácok vannak lesz*rva akik megtennének egy lányért mindent. Szóval ne mond azt hogy elveszett a férfiasság a srácokból. Egyébként meg csak annyit várj el a másik féltől amit te is megtennél érte. Csak mert gondolom második talinál is te várnád el hogy ő menjen :D
Találkozzatok félúton, az korrekt. Vagy megbeszélitek hogy 1x te 1x ő.
Már bocs, én biztos nem megyek oda, ha nem szemezik velem, vagy mosolyog rám vagy valami hasonló...
Nem mindenki bírja a folyamatos elutasítást.
Én elmondanám az okot, de ide nem irom le, nem akarom hogy megtudjon valaki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!