Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye igazam volt? Ilyenkor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye igazam volt? Ilyenkor hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Elkezdtem egy fiúval beszélgetni tinderen. Átmentünk face-re is aztán később a snapem is elkérte. Beszélgetünk már vagy 1 hete, jól elvagyok vele rendesen van téma meg úgy minden, aranyos is látszik is hogy ő is komolyan gondolja. Amúgy viszonylag közel is vagyunk egymáshoz. Beszéltük hogy jobban meg fogjuk egymást ismerni találkozni stb. Kicsit egós de inkább csak viccelődik olyankor. Felhozódott egy olyan hogy ha még ő nem fogott már volna meg engem, akkor nem lennék itt vagyis nem beszélnék vele. Ezt cáfoltam, hogy azért nem egészen. Mondtam hogy engem nehezen lehet megfogni de akkor nagyon. Elmondtam hogy szimpi nekem és nyitott vagyok rá meg hogy alakuljon valami stb. Szóval ahhoz hogy megfogjon, még azért több kell, pl ha taliznánk az is egy lehetőség arra hogy megfogjon meg jön magától. Szerintem ezzel igazam van. Aztán kérdeztem hogy gondolom most még ennyivel én sem fogtam meg őt, vagy de?

És ő még nem írt csak látta. Ez ilyen pár órája volt és fent is volt azóta. Szerintetek csak dolga van és ha ideje lesz ír? Vagy nem tudom, nem tetszett neki a válaszom?😅 Pedig ez így tényleg korrekt és őszinte.

Ti mit tennétek?

2021. nov. 18. 20:14
 1/3 anonim válasza:
22%

Okè hànyèvesek is vagytok?

Egy ne probàld megcàfolni hagy hogye csak hogy megfogott ès mikor talàlkoztok akkor majd mutast meg neki hogy nem ugy van az de mondani ne mongy semmit kettő az ahogyan ìrsz hogy visza fog e ìrni vagy nem azt veszemle hogy teljesen ida vagy èrte ez nem baj de ha lehet ezt az első pàr talàlkozàsnàl ne mutast ès hàrom soha ne felejcs el hogy amit nehezen kap meg az ember arra mindenèl jobban vàgyik

SOK SIKERT

2021. nov. 18. 20:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem abból amit írtál neki, ő valószínűleg csak arra a részre fókuszált, hogy ő még nem fogott meg téged, és ez valószínűleg rosszul esett neki, mert ha már azt mondta, hogy "ha még ő nem fogott már volna meg engem, akkor nem lennék itt vagyis nem beszélnék vele", akkor valószínűleg ő már eléggé kedvel téged, meg minden, és valószínűleg ez nem esett jól neki, hogy ezt te nem viszonozod.

Igazából érhető, amit írsz, a találkozás fontos. Csak hát na, attól még ő neki valószínűleg rosszul esett ez, meg lehet attól tart, hogy te hiába fogtad már őt meg, lehet, hogy ő élőben sem fog megfogni téged, és akkor ennyi volt. Meg ha ő annyira kedvel téged, akkor ez egy jó kis stresszforrás lehet neki, mert tudja, hogy ő még nem fogott meg téged annyira. Szóval hát na... szerintem egyértelmű az, hogy nem tetszett neki a válaszod. Én is voltam már hasonló helyzetben amúgy, és igen, én hiába nem értettem semmi rosszat amögött, amit mondtam anno a srácnak, meg hiába nem volt a mondandómban semmi sértő, teljesen őszinte és korrekt volt, meg én is hiába kedveltem őt, és hiába mondtam is, hogy kedvelem, ő csak egy adott dologra fókuszált a mondandómban, ami pedig nem tetszett neki, és megsértődött. De utólag belátta, hogy igazából nem volt semmi gond avval, amit mondtam, csak ő volt túl érzékeny.

Szerintem ilyenkor az a legjobb, ha újra ráírsz. Mármint, írtad, hogy látszik, hogy ő is komolyan gondolja, meg minden, akkor szerintem nyugodtan ráírhatsz újra és megbeszélhetitek ezt a dolgot. Most az, hogy mit írj... nem tudom igazából, de esetleg újra leírhatnád neki azt, hogy kedveled őt, és tényleg nyitott vagy arra, hogy valami legyen köztetek, de számodra fontos a találkozás is. Valószínűleg előbb-utóbb befogja látni, hogy nincs semmi probléma azzal, amit mondtál neki, csak hirtelen olyanja volt és megsértődött.

De ha nem is írsz rá, lehet, hogy egy idő után vissza fog írni, ha tényleg komolyan gondolja a dolgokat. Mindenesetre, szerintem abban sincs semmi gáz, ha te újra ráírsz, és újra leírod, hogy te nyitott lennél arra, hogy alakuljon köztetek valami.

2021. nov. 18. 21:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad volt, de elképzelhető, hogy megsértődött. Majd alakul valahogy.:)
2021. nov. 19. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!