Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez akkor mit jelent?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez akkor mit jelent?

Figyelt kérdés
Van a suliban egy srác aki 2 évvel idősebb nálam és totál belezúgtam. Ő is néz engem egy csomószor, de van hogy nem igazán néz rám, amikor a barátnőimmel beszelgetek, akkor mindig figyel és hallgatótik, amikor meg a haverjaihoz dumál, akkor meg egy csomószor engem néz. Még év elején azt hallottam, hogy a haverjai szivatják egy csajjal(lehet velem) akinek az a neve mint nekem és lehet, hogy akkor ugye rólam dumaltak, mert voltunk egy táborban amit ugyan úgy emlegettek, hogy ott ismerkedett meg vele. De van egy csaj aki nem az ismeróse facebook-on, de már irogattak és mindig lájkolja a profilképeit, amikor mivel nem ismerősök elv nem kap róla értesítést. Akkor most én tetszem neki, vagy az a másik csaj?

2021. nov. 15. 18:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha a fiú nem közelít, tedd meg Te, de azzal is számolj, hogy nem veszi tőled a lapot. Nem Te leszel az első és szégyellned sem kell magad emiatt.
2021. nov. 15. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!