Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ránéztem és visszanézett, majd kb. 2 másodpercig néztük egymást, utána megint ránéztem, majd visszanézett. Ez jelenthet valamit?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy évfolyamtársam, aki borzasztóan bejön (annyira nem ismer, de látásból viszont igen). Aztán ma reggel ránéztem amikor a barátaival volt. Visszanézett és néztük egymást vagy 2 másodpercig. Utána elkaptam a tekintetem, visszafordultam, és megint ránéztem és ő is rámnézett. Ez jelent valamit vagy csak én vagyok túl szerelmes?2021. nov. 12. 22:58
1/7 anonim válasza:
Rossz a kategória!
Nem jelent semmit, majd akkor, ha elhív randizni.
2/7 anonim válasza:
azt jelenti, hogy rad nezett.pont.
5/7 anonim válasza:
undorodik toled, idiotanak tart.
6/7 anonim válasza:
És èrtitek , egyetemre jàrnak ezek az emberek 🙄
7/7 anonim válasza:
Erre mondja az egyszerű parasztember:
összenéztek mint lovak a rúd előtt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!