Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogyha 16 évesen még szűz vagyok és még nem volt párkapcsolatom?
Ennyi évesen inkább az a gáz ha már összefekszel fűvel-fával. Párkapcsolat meg egy olyan dolog ami jön majd ha jönnie kell, erőltetni hülyeség és senkinek semmi köze hozzá van-e neked és ha igen mikor, hány évesen.
Az olyan embert, aki a témát meg felhozza, ne adj Isten baszogat érte azt meg kerüld el jó messziről.
Másik, én 22 leszek lassan pár hónapon belül, mégis még mindig az vagyok. Gáz-e? Nem.
Lett volna lehetőségem többször is az évek alatt túl esni rajta, sok "jelentkező" volt rá mégis sorban lepasszoltam mindet. Pedig külsőre bőven felső kategóriás bigék is voltak köztük.
Majd egyszer ha úgy érzem átesek rajta. Addig meg rohadtul senkinek semmi köze hozzá mit mikor hogy és kivel csinálok. Ha erőlteted csak olyat teszel amit évek múlva egy életen át bánni fogsz.
Szóval nyugi, semmivel sem vagy elkésve. Inkább az a szégyen, hogy ez a rohanó világ egy 16 évesnél ilyen dilemmákat vetet fel.
Beszélsz hülyeséget :D
Dehogy fog frusztrációt okozni.
Ez a megpusztulsz szöveget meg nem tudom honnét vetted.
Szimplán azt mondom nem kell és nem fogom erőltetni a témát, 22 évesen még előttem van az egész élet, semmi okom sietni semmivel sem.
Plusz, most csajozás, pia buli meg ilyen mainstream hülyeségek helyett inkább építem a karrierem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!