Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha félek mit fog...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha félek mit fog a barátnőm szólni a házunkhoz?

Figyelt kérdés

Hali. Szóval nemrég meghívtam a barátnőmet hozzánk, mivel én is már többször voltam náluk.

Utólag picit megbántam, mert, hát ezt nem tudom hogy mondjam. Picikét csóribb a ház ahol élek, és nagyon félek, hogy mit fog szólni.

Nem omlik a tető vagy valami, de ilyen tipikus öreg ház, nem vagyok rá éppen büszke, de nem igazán tudok mit csinálni.

És ha már egyszer meghívtam, nem fogom azt mondani, hogy ne jöjjön, mert tényleg szeretem és előbb utóbb úgyis kiderülne.

A kérdésem annyi lenne, hogy szerintetek:

1) kellene e izgulnom mit fog szólni / titeket ez mennyire zavarna?

2) Szóljak előre, hogy mire számítson / mitől félek, vagy csak csináljak úgy mintha semmi extra nem lenne?

Még néhány info, 1 hónapja vagyunk együtt, 16/l és 17/f(én)

Előre is köszi a segítséget.

2021. nov. 12. 16:03
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
ne izgulj, egyebkent sem tudsz mit tenni ez ellen. csak lazan allj hozza az egeszhez. esetleg poenkodj egyet a hazzal kapcsolatban mielott hazaertek 😄
2021. nov. 12. 16:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem érdekelne, hogy milyen a barátomék háza. Szerintem az a fontos hogy belül legyen tiszta, rendezett. Szóval a szobádat mindenképp takarítsd ki, más nem számít.

Azért merült fel benned, mert az ő házuk nagyon szép? Szerintem ne aggódj ezen, őt te érdekled és nem a házatok. (ha pedig ezért megszól vagy lenéz, akkor nem szeret igazán)

2021. nov. 12. 16:15
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen, szép házuk van, de inkább átlagos. A miénk pedig átlag alatti.

Nyilván a szobámat kitakarítom, meg amennyire tudom helyre teszem a dolgokat.

A poénkodás alatt mire gondolsz picit konkrétabban?

2021. nov. 12. 16:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok

nekem egyszer egy srác ezt mondta mikor áthívott: na megérkeztünk a szerény hajlékba, inkább szerény mint hajlék.

nagyon bejott a srac, a haz tenyleg nem volt fullos, de nem erdekelt 😄 bele se gondoltam ilyenekbe, orultem hogy vegre azzal vagyok akit szeretek.

2021. nov. 12. 16:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne izgulj ezen, engem pl. biztosan nem zavarna. Szerintem nem normális az, aki emiatt elhagyna, hisz nem is tőled függ, hogy hogyan néz ki a házatok, de ha tegyük fel saját házad lenne akkor sem vethet meg azért, mert nem telik nagyobbra.

Mivel görcsölsz emiatt én mindenképp beszélnék erről vele. Nem azért, mert neki bármiért is fel kéne készülnie arra, hogy nem olyan nagy/szép/modern a házatok, hanem magáról arról kéne beszélgetnetek, hogy ki hogy áll a pénzzel (mennyire számít) és ezt tisztázni egymással, hogy a másik miatt igazán nem szükséges izgulni bármivel is kapcsolatban. Szóval ne izgulj feleslegesen, beszéljétek meg a kételyeiteket egymással, és minden rendben lesz:)

2021. nov. 12. 16:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát engem ugyan nem érdekelne, ha kicsit kopottasabb a ház, ha amúgy tiszta. Elkönyvelném, hogy ti nem vagytok azok a tipikus gazdagok vagy középátlag. Aztán ennyi.
2021. nov. 12. 20:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
tini korban nem számít ez .. csak olyan 22 felett kezdik a nők a hülyeséget..
2021. nov. 13. 10:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Ide figyelj!

Egy részt SOSE szégyelld aki vagy! Azt hogy egy öreg házban élsz és nem egy modern emeletes házban. Azért a házért a nagyszüleid/szüleid biztos tisztességesen, véres verejtékkel megdolgoztak, így nincs mit szégyellj. Tudod mit kéne szégyellj? Hogyha egy 3 emeletes villában laknál a szüleidnek pedig hivatalosan semmi jövedelmük nem lenne. Na az már gyanús.

Másrészt pedig ne érdekeljen mit gondol. Ez egy jó próba is. Ha fintorogni fog, ott kell hagyni. Akkor nem fogad el téged olyannak amilyen vagy és csak a pénz érdekli. Az oly a embereket pedig likvidálni kell az életedből. De ha igazán szeret akkor nem érdekli hogy egy kádárkockában vagy egy palotában laksz-e.

Minden esetre sok sikert nektek, drukkolok. És ne feledd, maradj önmagad!

2021. nov. 14. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!