Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet ebből valami?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből valami?

Figyelt kérdés

Egyetemen megismertem egy lányt, aki nagyon negtetszett. El is kezdtünk dumálgatni, majd találkoztunk párszor.

Amikor együtt mentünk bulizni nagyobb társasággal, akkor táncoltunk meg tök jól elvoltunk amúgy.

A fura benne, hogy mindketten egészen nyitottak vagyunk. Én részegen a szeme láttára smároltam egy idegen nővel, ő meg mesélte nekem, hogy az egyetemről szokott néha az egyik sráccal találkozni, hogy együtt füvezzenek.

Nagyon aranyos lány, csak a városon belül is messze lakik, másfél óra, mire össefutnánk, az egyetmi epületeink sem egymás mellett vannak.

Nektek alapból, ha alakul valakiel, akkor ti szoktatok mással beszélni/randizni stb?

2021. nov. 12. 00:27
 1/2 anonim válasza:
100%

Szia! A kérdésedre választ adva szerintem ez valójában attól függ mit látsz bele a kettőtök kapcsolatába, akivel "alakul valami".

Ha alapvetően nyitott beállítottságú srác vagy, akkor semmi gáz nincs abban, hogy egyszerre más lányokra is kikacsintasz néha :)

2021. nov. 12. 01:07
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet ebből valami?" - Persze, simán. Ha nem adta a tudtodra, hogy ők komolyan gondolják, akkor még bármi lehet. (Mondjuk az nem egy túl jó előjel, ha a társaságodban más fiúkról beszél.)

"Nektek alapból, ha alakul valakiel, akkor ti szoktatok mással beszélni/randizni stb?" - Beszélgetni igen, hiszen a kiszemeltemen kívül is sok az érdekes ember, de randizni (meg smárolni) nem szoktam, ha komolyan szeretnék valamit valakitől.

2021. nov. 12. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!