Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez önző dolog?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez önző dolog?

Figyelt kérdés
Nyáron elkezdtünk beszélgetni egy sráccal,aki meg is kérdezte tőlem,hogy szeretnék e vele komolyabb kapcsolatot,de nemet mondtam neki,mert közben más tetszett, egy olyan valaki,akiről tudtam,hogy sose jönne össze velem (csak latasbol ismertük egymást sajnos). Ezt nem mondtam el neki, mert szanalmasnak éreztem magam emiatt. Azt mondtam neki,hogy meg nem állok készen egy kapcsolatra . A lényeg az,hogy most barátnője van,aki mellesleg nagyon nagyon szép.:/ Gondolkodtam rajta, hogy rairok,de szerintem onzoseg lenne azok után hogy én utasítottam vissza. Meg persze tiszteletben kellene tartanom hogy kapcsolatban van. Szerintetek írjak neki vagy nem kéne ezek után?

2021. nov. 11. 21:24
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Nem önzőség lenne, csak egy felesleges kör.
2021. nov. 11. 21:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt most már engedd el.
2021. nov. 11. 21:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Elég szánalmas, hogy "tartasz" egy backup srácot, kétlem, hogy ezek után szóba állna veled, én sem tenném.
2021. nov. 11. 22:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd szépen békén! Mondjuk valószínüleg lekoptatna, szóval tényleg fölösleges.
2021. nov. 11. 22:38
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
😂😂😂😂🤣🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂
2021. nov. 11. 22:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges ráírnod. Esetleg akkor próbáld meg, ha már szakítottak.
2021. nov. 12. 11:40
 7/8 anonim ***** válasza:
23%
en rairnek hogy szia mizujs veled, latom baratnod lett. vagy ilyesmi . ebbe még nincs semmi. max offol
2021. nov. 12. 16:15
 8/8 A kérdező kommentje:

Hat koszi a válaszokat tenyleg felesleges lenne igazatok van.

Az ő helyében én se állnék szóba magammal :/

2021. nov. 12. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!