Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet valaha több is közöttünk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valaha több is közöttünk?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel egy suliba járunk,látásból ismerjük egymást, de több soha nem volt.

Pár hónapja egy szórakozóhelyen voltam egy haverommal, és egy asztalhoz kerültünk. Ahogy beszélgettünk többesben, szóban elkezdett flörtölni velem(pl kérdezték hogy hány éves vagyok,én megmondtam,erre ő közbeszólt hogy "az pont hozzám való"). Aztán egyszercsak már mellette ültem,átkarolta a vállamat és a nyakamat csókolgatta. Akkor elég részeg volt és másnap nem emlékezett semmire ebből, csak onnan tudta hogy volt valami,hogy rajtam maradt a pulcsija és azt adtam vissza neki.

Ezután a suliban is annyi volt közöttünk,hogy amikor elment mellettem köszönt, ugyanúgy mint távolabbi ismerős

Viszont egy hete újra összefutottunk ugyanott, és már jóval több lett belőle. Táncoltunk,úgy hogy közben úgy jobban hozzám simult, aztá együtt mentünk át egy másik helyre,ahol egész éjszaka az ölében ültem(ő húzott az ölébe) és simogatott,fogdosott. Aztán haza is kísért pedig mondtam hogy nem kell de ő akarta és mielőtt bementem volna megcsókolt,aztán még 3szor:D és vagy 10 percig öleltük egymást. Ezután elköszöntünk és a suliban azóta megint olyan mintha nem lett volna semmi,igazából egyikünk sem közeledik a másik felé. De pl vannak ilyen dolgok hogy ha kimegyek cigizni pár sráccal szünetben és ő is odajön,az enyémbe szokott beleszívni(pedig mindenki kínálja),vagy velem felezi el. Meg többször úgy megnéz de ha odamegyek hozzájuk mégis kicsit olyan mintha nagyon el lenne a haverjaival,és direkt nem venne rólam tudomást. Annyit hozzátennék hogy amikor egy hete történt közöttünk ez a dolog,már szinte teljesen ki volt józanodva és amikor viccesen megkérdeztem hogy fog e emlékezni,aztmondta hogy igen

És így kimondom,én szívesen összejönnék vele,vagy kavarnék úgy hogy nem csak bulikban hanem úgy rendesen, de nem tudom hogy ő akar e valamit,és hogy hogyan kezdeményezhetnék nála

2021. nov. 5. 15:10
 1/3 anonim ***** válasza:
75%

Ebből azt szűröm le, hogy nem igazán vágyik kapcsolatra, vagy éppen neki könnyebb kicsit piás állapotban közeledni. Arra viszont esély van, hogy kavarjatok, csak ezt vele le kell dumálni, szerintem nem lenne ellenére, csak le kell fektetni a szabályokat. Viszont, ahogy írtad, hogy össze is jönnél vele, vagy kavarnál... igazából támogatom az ötleted, de félő, hogy elkezdesz érezni iránta valamit, mivel ott van az az "is"

De ki tudja, figyelj, nem veszítesz vele semmit, ha megpróbáljátok. Egyszer élünk

2021. nov. 5. 15:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen^^ ismerem magam,ahhoz hogy tényleg szerelmes legyek nekem több kell, igazából csak életemben egyszer voltam,a kapcsolataimban is csak kezdtem érezni valamit,mire vége lett. Szóval ettől nem félek. Viszont érzem hogy vonzódom hozzá és jó volt a csók is
2021. nov. 5. 16:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy csak egy voltál neki a sok közül, akivel kavart. Azért gondolom így, mert biztosan lépett volna már, ha akarna valamit.
2021. nov. 5. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!