Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajszik. Ti vennétek a pasitok kedvéért?
Figyelt kérdés
A barátom felhozta hogy mi lenne ha vennénk egy tapadókorongos dildo-t és használnák mikor együtt vagyunk. ezzel "imitálva" mintha 2F1L lenne.
Nekem nincs ellenemre, viszont ha már most belemegyek ebbe (17) akkor nem tart majd bármire kaphatónak?
2021. nov. 3. 08:32
11/19 anonim válasza:
Az emberi hüvely egy rugalmas izomcsatorna. Izgatás hatására kèpes tágulni, utána visszaáll eredeti állapotára. Nem tud kitágulni. Szerintem figyelj jobban legközelebb biosz órán
12/19 anonim válasza:
Inkább te :)
Ha folyamatosan tavitja, nem fog visszaallni max kicsit..
Kis okos.
14/19 anonim válasza:
Hallottál szülés utáni allapotrol?
Na ugye...
15/19 anonim válasza:
A szülés utáni állapot is visszaáll . De azért egy gyerek feje 10 cm , se te, se a masik 4cm-es farka nem fogja kitágítani
16/19 anonim válasza:
Vagy szerinted minden nőnek, aki valaha szült , 10cm tág maradt a hüvelye?
17/19 anonim válasza:
Mindegy egy hulyevel hiaba magyarazok.
Azt se mondtam h tag marad,hanem tag lesz.
Na puszpa,majd kesobb rajosz h igazam van.
18/19 anonim válasza:
“Puszpa”😂 elfelejtettem, hogy ez az oldal nem korhatáros...
19/19 anonim válasza:
Én a saját seggemet vibrátorozom, a kérdésben szereplő szitu nekem SOHA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!