Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön a kockahas ?
Figyelt kérdés
Nem az ami a 40kilós anorexiásokon van, hanem ami rendesen kidolgozott.2021. okt. 27. 16:35
1/12 anonim válasza:
Nekem eddig két volt barátnőm is mondta, hogy a hasizom a legmeghatározóbb, ha vonzó pasiról van szó.
2/12 anonim válasza:
1 es, akkor azok jó nagy rib*ncok lehettek 😀 Nem az agyuk lehet a legmeghatározóbb 😀
4/12 anonim válasza:
Én személyszerint nem vagyok oda érte. De szerintem ez korszakonként változó. Legalábbis nálam mindig változott.
5/12 anonim válasza:
Tudomány szerint amit a lányok általában néznek az igen pl kockahas meg a vállak amit a nők elsőre csekkolnak
6/12 anonim válasza:
A nagyon kockás nem hoz lázba. Legjobban a "kockátlan", de lapos, feszes has tetszik, de egy kis pocakkal sincs bajom. Nem ez a fontos.
7/12 A kérdező kommentje:
És a kerek váll ?
2021. okt. 27. 17:41
8/12 anonim válasza:
Nem kifejezetten. Ha feltétlen az izomzatot nézzük nekem jobban bejön egy szép mellizom és karizom. A kockahas nem nagyon jön be. De a túlságosan kigyúrt, kidolgozott test sem tetszik annyira, szerintem egy enyén sportos vonzóbb.
9/12 anonim válasza:
Válogattok itt össze vissza, azt ti sem néztek ki különbül 😀 Ezt mindig bírtam. 😀
10/12 anonim válasza:
#9 veled ellentétben mi a kérdésre válaszoltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!