Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudom elég fura kérdés de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom elég fura kérdés de hogy lehet kikapcsolno az érzéseinket???A jókat és a rosszakat egyaránt?

Figyelt kérdés

Véget ért egy 1 éves kapcsolatom és nem bírom tovább a fájdalmat. Senki sem ért meg sem a barátaim sem a családom körében. Mindenki csak azt hajtogatja hogy lépjek tovább de nekem ez nem megy. 2 hete szakítottunk de úgy érzem nem akarok rajta tovább lépni, elengedni mert még mindig szeretem... Viszont ez belül teljesen összetör mert a volt barátom nem így érez. A barátaim az első napokban ott voltak velem de pár nap elteltével mintha mi se történt volna nem értik mi a bajom... Én mindig ott szoktam nekik lenni bármi van de velem senki sincs itt amikor szükségem lenne valakire. Arra jutottam hogy érezni szar és én már nem akarom ezt folytatni... Tehát a kérdés...

Hogy tudom elnyomni az érzéseimet, és nem érezni semmit?

2021. okt. 25. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Néhány random tanácsom van amit kipróbálhatsz.

Magadra koncentrálj vagyis tanulj többet és próbálj meg valamit sportolni. Sportolásból meg ugye az is fakadhat, habár ez fiúkra illik csak hogy teljesen csak az edzésre fókuszálnak és megpróbálnak minden mást elnyomni.

Vagy próbálj ki egy új hobbit mondjuk. Tölts több időt a barátaiddal.

Több dolog nem jut eszembe. Ja meg minden vele kapcsolatos dolgot teljesen törölj mindenhonnan és próbálj meg ne rá gondolni.

2021. okt. 25. 20:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Olvasd el még egyszer amit írtál. Két hete szakítottatok, gondoltad majd egy csettintés alatt túl leszel rajta? Sokszor még hónapok is kevesek hozzá, nemhogy 14 nap.

Sírd ki magad, érezd át a fájdalmat, engedj az érzéseidnek. Aztán idővel majd elkezd jobb lenni, elkezded elfogadni ami történt és lassan máshogy nézel az egészre ami volt.

Legyél a barátaiddal, ez is feljöhet témaként, de ne tekints rájuk szemetesként. Neked sem tetszene, ha 0-24-ben csak erről hallgatnád a sírásukat, bármennyire számítanak. Ez a te ügyed, nem az övüké és nem is tudnak csinálni semmit, hogy jó legyen. Neked kell feldolgoznod és túllépni, nem nekik.

Találjatok ki programokat, akár új tevékenységeket amik eddig nem voltak és tereld el a gondolataidat azokat csinálva. Arra koncentrálj amiben vagy, majd ráérsz otthon a mélázgatni.

Az új élmények nagyon sokat segítenek, kiszakítanak az önsajnáltatásból és fokozatosan feltöltenek.

Légy türelmes, ne akarj egyből mindent lezárni, mert nem fog menni. A mostani fájdalom után valószínűleg jön majd egy dühös időszak, mikor utálni fogod az egészet, akár az exet is, aztán megérted hogy ilyen az élet, minden megy tovább.

2021. okt. 25. 20:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat sokat segítettek
2021. okt. 26. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!