Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szereti ezt a lányt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szereti ezt a lányt?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel rengeteget szemezek,(tudom hogy ebbol még nincs semmi) zavarba van előttem, kicsit fél, szegyenlosnek látszik ilyenkor,tehát félénk fiú, (és még sose beszelgettunk egymassal) visszont tobbszor is hallom beszélgetni valami lánnyal,telefonon, interneten, mert a lány nem itt van, ahol a fiú, de ha azt a lányt annyira szereti, (mert tuti kavarnak valamilyen szinten, igaz csak neten de na..) akkor miért szemezget velem? Illetve miert van zavarba? És ha én nem nezek rá,ő akkor is többször néz, tehát a szemkontaktust se én kezdem, tehát en ezt most nem ertem..
2021. okt. 22. 15:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy nincs kapcsolatban azzal a lánnyal legalábbis nem olyanban mint ahogy te gondolod.De lehet hogy csak ilyen típusu hogy a szép lányokat nézi, vagy csak egy bunkó paraszt hogy több lánnyal akar kikezdeni
2021. okt. 22. 15:45
 2/2 October15 ***** válasza:
51%

Ezt hívják úgy, hogy pénisz. :) Egyéb kérdés?

Amúgy mégis milyen az amikor "valamilyen szinten" kavarsz valakivel? Ezt kérlek definiáld mert nem bírom értelmezni, back in my time vagy kavartam valakivel vagy nem a kettő között nagyon nincs opció. A kapcsolat komolyságát meg nyilván beárazza a "kavarás" szó használata. :D

2021. okt. 22. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!