Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket mennyire zavar 20+cm magasságkülönbség ?
Figyelj, 195 centivel még egy 170-175 cm-es nő is kicsi hozzád képest, az alacsonyabbakról (az átlag női magasság kevesebb) nem is beszélve. Bőven van kikből válogatnod, lehet, egy 150-155 centis már soknak fogja találni, de azért a 160-170-es tartományban is vannak nők.
Én pl egyébként 150 “magas” vagyok, férjem 188 és szeretem őt. Mondjuk nem a magassága miatt, az nem volt szempont, voltam halálosan szerelmes 165 centis paliba is. Ne ezzel a tulajdonságoddal akarj csajozni, de ne is úgy tekints rá mint kizáró okra.
Amúgy meg ha valaki áradozik a magas pasikról, aztán pont emiatt hajt el, akkor sajnos hidd el, nem ez volt a valódi ok, csak ürügyet akart mondani.
Ilyen aktív még a kérdés ? 😂
Egyébként csak 17 vagyok :)
Szerintem a lányok nagy többségének tetszenek a magas fiúk.
Én 176-177 körül vagyok, de volt szerencsém 190 körüli fiúval randizni, mesés volt. Előtte alacsonyabb randipartnereim voltak, és nyilván nem a magasságuk volt, ami miatt nem jött össze a kapcsolat, de egyszerűen annyira más érzés volt csak mellette sétálni, hogy nagyon tetszett, hiába nem jöttünk össze.
Szóval szerintem nem kell aggódnod, nagyon sok lány gondolja úgy, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!