Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz ez?

Figyelt kérdés
"If she calls you cute, then she's not interested"

#randi #kapcsolat #Elso benyomasok
2021. okt. 15. 09:09
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem egyáltalán nem. Ha aranyosnak hív, az egy bók. Mindenkinál mást jelent. Én legtöbbször akkor használom, amikor bejön egy lány, de van, hogy csak barátként gondolok rá. A lányoknál már szerintem bonyolultabb. Szituációtól függ, hogy mit jelent. Sajnos ezt nem fogod tudni 100%-ra megmondani. Próbáld meg elhívni randira a lányt, akkor kiderül, hogy milyen értelemben vagy aranyos. Egyszer úgy is lépni kell, különben elúszik az esély.

Sok sikert! :D

20/F

2021. okt. 15. 11:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Két lány is úgy adta a tudtomra, hogy szimpi vagyok neki, hogy cukinak hívott. Ezután pedig belefutottam egy gáz helyzetbe, mert azt hittem, hogy biztosan más csajok is így értik. Ez mindenkinél más.
2021. okt. 15. 11:38
 3/5 Morzsi007 ***** válasza:
74%
Akkor azt jelenti, hogy barátnak jó leszel, semmi több. Nekem is mondták. Nem is lett belőle semmi. 😁😁
2021. okt. 15. 11:39
 4/5 anonim ***** válasza:
51%
Lány vagyok, neveztem már olyan pasit is cukinak szemtől szemben, aki érdekelt, és olyat is, aki nem. Ez biztos fura lesz, de akkor mondom azt valakire, hogy cuki, ha úgy gondolom, hogy cuki. Totál függetlenül minden egyébtől. Az "aranyos" szóval ugyanez a helyzet.
2021. okt. 15. 12:39
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Függ a szituációtól.

Én hívtam már olyat is cukinak aki nem érdekelt szerelmi téren csak nagyon kedves gesztust tett,de csak úgy egy eleresztett mosoly mellett hogy “köszönöm, nagyon cuki vagy.”

De a páromnak is mondtam már még a kezdetekben is. Az teljesen más volt. Mélyen a szemébe nézve és inkabb romantikusan “annyira cuki vagy”. És aztán zavarba jöttem mert ugye ő szerelmi értelemben is érdekelt. Ha zavarbajön utána (lesüti a szemét/elpirul) valószínű érdekled más téren is mert a zavar gyakran a reakciotol való félelem. Hogy vajon ő is úgy érti-e majd ahogy szánom.

de ha olyannak mondom aki nem érdekel szerelmi téren meg se rebben a szemem megyek tovább a dolgomra/ folytatom a gondolatmenetem.

2021. okt. 15. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!