Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz ez?
Szerintem egyáltalán nem. Ha aranyosnak hív, az egy bók. Mindenkinál mást jelent. Én legtöbbször akkor használom, amikor bejön egy lány, de van, hogy csak barátként gondolok rá. A lányoknál már szerintem bonyolultabb. Szituációtól függ, hogy mit jelent. Sajnos ezt nem fogod tudni 100%-ra megmondani. Próbáld meg elhívni randira a lányt, akkor kiderül, hogy milyen értelemben vagy aranyos. Egyszer úgy is lépni kell, különben elúszik az esély.
Sok sikert! :D
20/F
Függ a szituációtól.
Én hívtam már olyat is cukinak aki nem érdekelt szerelmi téren csak nagyon kedves gesztust tett,de csak úgy egy eleresztett mosoly mellett hogy “köszönöm, nagyon cuki vagy.”
De a páromnak is mondtam már még a kezdetekben is. Az teljesen más volt. Mélyen a szemébe nézve és inkabb romantikusan “annyira cuki vagy”. És aztán zavarba jöttem mert ugye ő szerelmi értelemben is érdekelt. Ha zavarbajön utána (lesüti a szemét/elpirul) valószínű érdekled más téren is mert a zavar gyakran a reakciotol való félelem. Hogy vajon ő is úgy érti-e majd ahogy szánom.
de ha olyannak mondom aki nem érdekel szerelmi téren meg se rebben a szemem megyek tovább a dolgomra/ folytatom a gondolatmenetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!