Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú miközben rám néz és utána megigazgatja a haját mit jelképez?
Figyelt kérdés
Tetszik neki az illető?2021. okt. 12. 19:55
1/6 anonim válasza:
Hát ez pont annyira jelentheti azt, hogy csak nem állt jól a haja, aztán megigazította, mint azt, hogy esetleg zavarban volt és azért nyúlt oda. Inkább menj oda hozzá és beszélgess vele, azzal többre jutsz, mint a találgatásokkal. :)
2/6 anonim válasza:
omg
te tényleg ennyire naiv vagy?
3/6 anonim válasza:
Vagy igen, vagy nem. Lehet, hogy csak rosszul állt a haja és arra nézett, csak mert. De az is lehet, hogy rád nézett és egy kicsit zavarba jött és ezért igazította meg. Én fiú vagyok és amikor még fiatalabb voltam, kevesebb is volt az önbizalmam, akkor sokszor zavarba jöttem tetsző lányok közelében, de most már általában csak azért tenném, mert odébb esett. :-)
4/6 anonim válasza:
Ahogy az előtte írok is mondták simán lehet csak véletlen, de akár az is, hogy zavarban volt
5/6 anonim válasza:
Jelet jel is a tetszésre, de ennyiből nem lehet tudni.
6/6 anonim válasza:
Nem biztos, hogy van üzenet értéke. Egyszerűen megigazította.
Úgy tűnik, neked viszont tetszik az illető. Beszélgess, ismerkedj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!