Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok! Ti hogyan reagálnátok ha kapnátok egy levelet egy ismeretlen személytől, aki leírja, hogy nagyon szeret téged, de mivel nem viszonzod ezért inkább lemond rólad?
Pl.: reggel a postaládába lenne egy levél ami vázlatosan kb így szólna, hogy "Kedves XY nagyon szeretlek, sajnálom hogy sosem mondtam el, kívánom hogy légy boldog stb. Szeretettel: egy fiú aki nagyon szeret Téged" Az is lehet, hogy ismeritek egymást a levél írójával, csak ő nem meri elmondani neked az érzéseit.
Hogyan reagálnál erre, milyen érzést váltani ki belőled? Lenne tipped ki írta? Kinek mondanád el?
Lehetőleg 15-25 év közti lányok válaszoljanak!
Mivel a levél szerint a srác érdektelen a számomra, így a levele is az lesz. Kidobnám, nem foglalkoznék vele többé. Őszintén, ne írj ilyen levelet mert írtó szánalmas.
18/N
Nekem még olyantól is para volt akit ismertem, csak nem tudta feldolgozni a szakítást és mindig bedobált valamit a postaládámba.
Ez olyan 8-14 év között cuki, amikor az ember örül az ilyen kis szerelmesleveleknek. Legyél tökös és menj oda hozzá, mégis hogyan reagáljon az ismeretlen levelére???
Kitenném instára és odaírnám, h nqgyon arqnyosnak találom, és ne mondjon le rólam.
Hátha követ és visszaír...
Máshogy nem nagyon tudom kinyomozni, megnézmém még a kamerát, hátha ő dobta a postqládába, ha nem ő volt, a címére visszaírnék...
23n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!