Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha a lány hívott el...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha a lány hívott el találkozni?

Figyelt kérdés

Már egy hete beszélgetek egy lánnyal akivel egy házibuliban ismerkedtem meg és csókolóztunk. Egyik haverom beszélt vele, neki azt mondta, hogy nagy eséllyel megpróbálja majd velem, de össze kell szednie magát mert most csalták meg, meg sokan bántják stb. Én épp ezért várni akartam még a találkozással, de ma írta hogy valamikor találkozhatnánk.

És picit gáznak érzem, hogy ő neki kellett felhoznia. Szerintetek?

2021. okt. 8. 15:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy megsajnáld...nem gáz.
2021. okt. 8. 15:28
 2/8 anonim ***** válasza:
5%
a kis csitri
2021. okt. 8. 15:28
 3/8 anonim ***** válasza:
11%

Erős aggályaim lennének a hűségét illetőleg ha akár szingliként szinte random pasassal smárolgat.

Én nem tudnék benne megbízni 100%-osan ha elmenne buliba nélkülem, de te tudod. 🤷‍♂️

2021. okt. 8. 15:59
 4/8 anonim válasza:
19%

#3:

Ez hülyeség. Velem is smároltak lányok csak úgy tinikoromban, most meg rendes feleség lett belőlük. Teljesen normálisak.

2021. okt. 8. 16:05
 5/8 anonim ***** válasza:
18%
Ha nem vagy tini, miért van ebben a kategóriában..?
2021. okt. 8. 16:12
 6/8 A kérdező kommentje:
#3 Azért csalta meg állítólag a barátja, mert le akarta fektetni a lányt, de a lány nem engedte neki. Normális, értékes lánynak tűnik nekem. Nem hiszem, hogy r*banc lenne csak mert smárolt velem egy buliban.
2021. okt. 8. 16:32
 7/8 anonim válasza:
100%

Szerintem normális a csaj, ebben semmi sincs, fiatal.

Nem lefeküdtetek hanem csak egy csók.

Az hogy Ő hívott el,szerintem nem probléma,lehet azt hitte te nem is fogod felhozni és türelmetlen volt.

Egy próbát megér úgy gondolom.

2021. okt. 8. 18:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz.:)
2021. okt. 8. 20:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!