Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kezdte ezt csinálni a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezdte ezt csinálni a barátom?

Figyelt kérdés

Egyik nap,még folyamatosan ír,legalább 1 szivecskét kűld,hogy lássam,hogy gondol rám.Mindig ír ha hazaért a munkából.Mondja,hogy nagyon szerez,és hiányzok,

Aztán egyszer csak, most már 3 napja alig ír..Írtam neki én,de alig alig reagált.

Megkérdeztem tőle,hogy szeret-e? Erre azt írta,hogy most vezet,majd beszélünk..( ha ezt lebírta írni írhatott volna igent is..Valószínűleg. nem akarta azt írni)

A beszélgetésből végűl semmi nem lett..Hazament,és tök nyugodtan lefeküdt aludni,amég én idegeskedtem,hogy mi lehet a baj.

Másnap reggel én írtam ismét,hogy szeretem,de nem válaszolt rá..Utánna írtam,hogy megyek egy próbára,és annyit írt: hajra.

Minha full l.szarná.

Ez megy 3 napja..Megint.

Egyszer kétszer már volt ilyen, de eddig max 1 napig tartott.

Nem értem mitől változik meg egyik napról a másikra. Hiába kérdezem meg,mindug az a válasz,hogy ne idegesítsem,meg hogy ő fáradt.

De ettől függetlenűl,nézi mit csinálok,és féltékenykedik a semmire.

Nem értem ilyen mivan?🤔

2021. okt. 7. 20:26
 1/7 A kérdező kommentje:
Nem értem ilyenkor* mivan. Már nagyon fáradt vagyok. Nem sokat aludtam mióta ez van.
2021. okt. 7. 20:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kamuzik neked a srác. Biztos hogy jó barátod van? Elkéne gondolkodni. Aki szeret az törődik és mindenáron veled akar lenni. Ez nem ilyen.
2021. okt. 7. 20:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mikor terveztek találkozni? Élőben kéne ezt megbeszélni.

De ez a nagy eltávolodás sose jó jel. Lehet, hogy történt valami egy családtagjával vagy egy barátjával, ami miatt zárkózott, feszült lett..

Mióta vagytok együtt?

2021. okt. 7. 21:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szokott ilyesmi előfordulni, ha egy srácot a birtoklásvágy hajt. Csak az érdekli, hogy te meg vagy neki, a többi nem számít. Persze lehet itt nem ez a helyzet, de én a helyedben szakítanék, mert ez régen nem normális dolog.
2021. okt. 7. 21:25
 5/7 A kérdező kommentje:

Persze tervezzük a talit de egyfolytában eltolja a munka miatt😕..

Nincsenek szülei. Nevelői vannak. Gyerekkora óta.

Már 3 és fél éve.. lassan sztem lesz az 4.

De volt 1 szakításunk,mert a nevelő anyja nem kedvel,mert nem vagyok hívő..

Elegem lett,és megmomdtam az őszintét,hogy álljon ki mellettem..

Hát egy időre szétmentünk..

Neki volt másik barátnője akit persze utólag tudtam meg.

Es elvileg lehúzta pénzel..így amikor újra együtt voltunk,azt gondoltam,talán..most jobban becsül majd..

Egy ideig ez szép,és jó volt de most ismét nem stimmel😞.

Sajnos nem igazán értek a kapcsolatokhoz meg a szerelemhez,mert én eddig csak a rossz félében voltam.

2021. okt. 7. 21:59
 6/7 anonim ***** válasza:
44%

Nem fog tetszeni Neked a válaszom, de mondj le róla. Aki szeret, az nem így viselkedik.

Ffi.

2021. okt. 8. 18:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Szakíts vele, nagyon sajnálom de szerintem van valakije.
2021. okt. 9. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!