Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj velem?
17 éves lány vagyok, sosem volt még kapcsolatom, de nem is igazán ez érdekel.
Az utóbbi két randim alkalmával, két különböző emberrel is ugyanazt a dolgot tapasztaltam, és nagyon rosszul érzem magam emiatt.
Az első esetben egy olyan fiúval randiztam, akibe már nagyon régóta szerelmes voltam, de nem tudtunk találkozni, mert kint dolgozott külföldön és nemrég jött haza. Mikor találkoztunk nyilván egy idő után elkezdtek alakulni a dolgok, de amikor megcsókolt, egyszerűen nem éreztem jól magam. Egyszerűen valahogy annyira furcsa érzés volt, hogy azt kívántam bárcsak abbahagyná már. És mikor elkezdett tapogatni, ugyanezt éreztem. Egyszerűen nem váltott ki belőlem semmi érzést. Sajnos meg is szakadt a kapcsolat (nem emiatt)
Ma voltam egy másik randin, és ugyanez történt. A csókot egyszerűen nem tudtam élvezni, és reménykedtem, hogy minél kevesebbszer akarja majd. Annyira rosszul esett ez az egész, hogy utána nem tudtam élvezni egyáltalán a randi hátralevő részét.
Most hazajöttem és nagyon rosszul érzem magam emiatt, nem tudom mi baj lehet velem. Szerintetek mit kéne tennem?
ne az első randikon engedd meg nekik, hogy megkapjanak! ha te is vársz, biztosan izgalmasabb lesz
vagy aszexuális vagy
Köszönöm szépen a gondolatot, de nem, tényleg vonzódom a fiúkhoz, tényleg vágytam ezekre a dolgokra, én is akartam. És nem vonzódom a lányokhoz.
Nem kell már az elején oda adnod magad. Ez nem csak neked rossz hanem a fiúnak is. Nekem jobb érzés volt, hogy küzdhettem érte akkor is ha hiába volt.
18F
Aszexuális vagy leszbikus vagy.
Vagy csak nem vagy elég érett.
A lényeg az, hogy csak azt csináld amit szeretnél, csak akkor kezdj bele fiúkkal (vagy lányokkal) dolgokba ha érzed a késztetést belülről. És érezni fogod, mert a hormonrendszerünk így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!