Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem lesz ez a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem lesz ez a szuleimnek feltűnő?

Figyelt kérdés
Otthon mindig szar ruhába vagyok, otthoniba, nem érdekel hogy nézek ki stb, visszont jönni fog hozzánk pont az a gyerek aki tetszik, és így most különösen otthon csinos ruhaba leszek, szerintetek ez a szuleimnek nem lesz feltűnő?
2021. szept. 29. 15:09
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
De amúgy arra gondoltam, hogy direkt ell kellene mennem valahova vagy bármi ilyen, és akkor "Csak azért vagyok feloltozve csinosan"
2021. szept. 29. 15:10
 2/12 A kérdező kommentje:
Csak a gond,az,az hogy nekem sincs hova mennem, ahova tenyleg csinosan kell feloltozni
2021. szept. 29. 15:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg le fog nekik esni, de nem fogja őket érdekelni hidd el
2021. szept. 29. 15:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Észre fogják venni, ahogy a viselkedésed is egészen más lesz. Felesleges a színjáték, főleg ha teljesen hiteltelen tőled.
2021. szept. 29. 15:39
 5/12 A kérdező kommentje:
Hosszu történet lenne leírni mindent de, a lényeg hogy nem szeretnén hogy megtudják ezert így nehez lesz..
2021. szept. 29. 15:51
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Akár én is kérdezhettem volna évekkel ezelőtt. Hasonlóképpen mint te, otthon elvoltam melegítőben. Amikor Apám mondta, hogy a kollégája és fia jön hozzánk, én teljesen felpörögtem, mert nagyon tetszett a srác. Hát persze, hogy smink, szép haj, dögös ruha lett a vége nálam. Szüleim egyből észrevették. Anyum vette a lapot, apámnak is leesett, de ő rákontrázott.

Csak nem férjet akarsz fogni?Kit akarsz behálozni? Anyám próbálta menteni a menhetőt, de apám tovább nyomta: Mond kislányom. Ebben a kombinéban,( ami egy miniruha volt) hogy fogsz nokedlit szaggatni??? Húú nagyon ciki volt. Mekkora tuskó vagy öreg! kiáltással berohantam a szobámba, és ki sem jöttem másnapig. ( sose hívom apámat öregnek) Egyébként a sráccal olyan fél évvel később újra találkoztam , és kiderült, ő is odavolt értem. 3 éve együtt vagyunk..Nemrég összeköltöztünk..

2021. szept. 29. 16:12
 7/12 anonim ***** válasza:
93%

Utolsó!

Ez olyan aranyos love story

:3

2021. szept. 29. 16:16
 8/12 A kérdező kommentje:
Najoo, igazából apukámnak a kollégájának, a fia, de csak a fiú jonn, amúgy furiii de nekem is ilyen apum
2021. szept. 29. 16:43
 9/12 A kérdező kommentje:
Az a baj amúgy, hogy én párszor találkoztam a fiúval, de sose adott tenyleg egyértelmű jelett, visszont voltak olyan "jelei" amik szerintem arra utaltak hogy tetszek neki, de ez se biztos.
2021. szept. 29. 16:46
 10/12 anonim ***** válasza:

Öltözz fel csinosan. Ha észre is veszik a szüleid - akkor mi van? Semmi.

Hacsak nem tiltanak még a fiúktól, akkor talán még örülni is fognak, hogy a lányuk tetszik egy fiúnak.

Ffi.

2021. szept. 30. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!