Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem lesz ez a szuleimnek feltűnő?
Akár én is kérdezhettem volna évekkel ezelőtt. Hasonlóképpen mint te, otthon elvoltam melegítőben. Amikor Apám mondta, hogy a kollégája és fia jön hozzánk, én teljesen felpörögtem, mert nagyon tetszett a srác. Hát persze, hogy smink, szép haj, dögös ruha lett a vége nálam. Szüleim egyből észrevették. Anyum vette a lapot, apámnak is leesett, de ő rákontrázott.
Csak nem férjet akarsz fogni?Kit akarsz behálozni? Anyám próbálta menteni a menhetőt, de apám tovább nyomta: Mond kislányom. Ebben a kombinéban,( ami egy miniruha volt) hogy fogsz nokedlit szaggatni??? Húú nagyon ciki volt. Mekkora tuskó vagy öreg! kiáltással berohantam a szobámba, és ki sem jöttem másnapig. ( sose hívom apámat öregnek) Egyébként a sráccal olyan fél évvel később újra találkoztam , és kiderült, ő is odavolt értem. 3 éve együtt vagyunk..Nemrég összeköltöztünk..
Utolsó!
Ez olyan aranyos love story
:3
Öltözz fel csinosan. Ha észre is veszik a szüleid - akkor mi van? Semmi.
Hacsak nem tiltanak még a fiúktól, akkor talán még örülni is fognak, hogy a lányuk tetszik egy fiúnak.
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!