Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt mar valaki ilyen helyzetben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt mar valaki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy egy jo ideje nagyon nem vagyok megelegedve magammal total onbizalomhianyos vagyok neha mar annyira h sirni is szoktam emiatt, en mindenkit nagyon szepnek latok magam korul csak egyedul magamat nem.

Leginkabb az orrom miatt:((

A kepeimet is megszerkesztettem hogy tetszek magamnak de az nyilvan nem a valosag

es oriasi buntudatom van hogy ezaltal becsapok masokat,

Egy ideje beszelgetek is egy fiuval akivel minden szep es jo de nem lehetek vele mert nyilvan o is csunyanak latna engem, es ezekutan nem is akarna semmit tolem😞 de en annyira vele szeretnek lenni de nem tehetem, Nagyonnagyon rosszul erzem magam legszivesebben sirnek emiatt egesznap..

De egyszeruen nembirom magamat elfogadni, mitevo legyeekk??😭😭

2021. szept. 22. 14:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt önértékelési problémám aztán rájöttem hogy mindenki úgy tökéletes ahogy van. Te így vagy tökéletes. Lehet nem is vagy csúnya. Aki elfogad ilyennek az elfogad aki nem az nem.
2021. szept. 22. 14:49
 2/2 anonim ***** válasza:

igen nagyon sokáig szörnyek éreztem magam, és h senkinek se fogok kelleni azért mert így v úgy nézek ki a testem itt meg ott

de rá kellett jönnöm h senki se tökéletes és h a hibáinkat főleg mi nagyítjuk fel magunknak sőt van olyan h a hibánk tetszik a másiknak

nálad is simán lehet ez a dolog az orrod nem tetszik magadnak de a srác ezt már látta és ha nem tetszene neki akkor nem közeledne, pláne az orr egy olyan rész ami lehet neked nem tetszik de valaki meg lehet emaitt lát egyedinek vagy ez tetszik meg benned a legjobban

hidd el h fele anynira se rossz a helyzet mint képzeled és h csak felnagyítod, sőt bemeséled magadnak h nem akar veled lenni meg hasonlok de hidd el h ez nem így van akkor nem is beszélne veled

sajnos ezt nagyon nehezen lehet csak legyűrni magadban de egy támogató párral azért könyebb, de lehetséges szoval ne temesd el magad pláne ne ilyen fiatalon hidd el ezer roszabb dolog van annál mint ami most miatt szomorkodsz

2021. szept. 23. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!