Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjak rá egy 20 éves srácra?(16l)
Figyelt kérdés
Szóval nyár végén voltam egy táborban ahol eléggé megtetszett ő és azóta nem tudok másra gondolni. Egy városban élünk de ő egyetemre jár egy másik városban. El szeretnék kezdeni vele beszélgetni de nem tudom hogy hogy csináljam úgy jogy ne áruljam el magamat2021. szept. 21. 22:12
11/17 anonim válasza:
Egy szóval nem mondtam azt, hogy keressen valami kamu dolgot. Felajánlottam neki egy példát, és azt mondtam, hogy nem baj, hogy nem feltétlen igaz, de ettől még nem bátorítottam arra, hogy hazudozzon, nyilván jobb lenne, ha valami olyasmit tudna kérdezni, ami érdekli is.
12/17 anonim válasza:
De nem akarok vitába keveredni veled 9-es, csak gondoltam jelzem, hogy te meg tévesen látod a dolgokat.
13/17 anonim válasza:
#11!
Sorry a sok gépelési hiba miatt.
Azt tartom helyesnek, ha olyan témával közelítünk, ami valós és valóban az illető tud rá jó választ adni. Amit írtál, azokra sokkal jobb választ tudnak adni a kérdező szülei. Nagyon átlátszóak és kicsit sem rólam - mint megszólított - szólnak.
#6!
Annyira elmerültem a vitában, hogy rólad megfeledkeztem. :)
Szoktatok írni egymásnak vagy reagálni egymás dolgaira?
14/17 anonim válasza:
"Szervezz teadélutánt, és több embert hívj meg, közöttük őt is."
#5-ös te túl sok Anne Zöld Oromból-t néztél. :)
15/17 anonim válasza:
#14 én nem, de aki engem meghívott lány egy ilyenre, az lehet. :-)
17/17 anonim válasza:
#16 pár évig tartó kapcsolat lett belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!