Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imponáló lenne, ha egy fiú szeret kertészkedni?
Figyelt kérdés
Családi házba költöztünk anyuékkal a panelből, én rögtön "megrohamoztam" a kertet a rotakapával, s egész nyáron veteményeztem. Kapálás közben látom a periférikus látásomból, hogy az utcában elsétáló 18-20 körüli lányok mosolyogva bámulnak. Inkább csak kiröhögnek ilyenkor vajon, vagy tetszik ez nekik? Nem vagyok még csak egy nagy adonisz se, gyerekes arc, 183 centi, 70 kiló.2021. szept. 16. 00:35
1/9 A kérdező kommentje:
23/f
2021. szept. 16. 00:37
2/9 Thispain válasza:
Menj oda hozzájuk, és kérdezd meg!
Amúgy szerintem érdekesnek találják.
3/9 anonim válasza:
Nekem nem lenne az. De a barátnőm ezért imádna.
4/9 anonim válasza:
Az biztos, hogy különleges, de csak emiatt nem fogsz tetszeni egy lánynak.
Viszont nyugodtan odamehetsz azokhoz a csajokhoz, akik néznek az utcáról.:)
5/9 anonim válasza:
Falun nem különleges :D Nekem nem maga a kertészkedés imponáló, hanem hogy hobbid van és dolgozol rajta. Maga a munka szokott imponáló lenni
6/9 anonim válasza:
Attól függ. Én falusi voltam világ életemben. Megy ott a művelés. Főleg városi barátnőim voltak. De az, hogy "kertészkedek", az nem vonzó számukra, hogy edzek az már inkább. Meg maga a kertes ház ténye.
Amúgy azon is vigyoroghattak, hogy valamit nem jól csinálsz. Rotációzni is lehet rosszul. De dícséretes szerintem, hogy csinálod.
7/9 anonim válasza:
Biztosan csak jól megnézték az új fiút :D
8/9 anonim válasza:
Az az imponáló hogy van értelmes hobbid amivel el tudod tölteni a szabasidőd. Meg a szép ápolt kerteket mindenki szereti. De amúgy nekem közömbös lenne a kertészkedés. Nincs vele semmi gond, de nem is jön be.
9/9 A kérdező kommentje:
Megyeszékhely, kertváros amúgy. Én se gondolom, hogy emiatt tetszenék egy lánynak. Csak furcsa.
2021. szept. 16. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!