Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Imponáló lenne, ha egy fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imponáló lenne, ha egy fiú szeret kertészkedni?

Figyelt kérdés
Családi házba költöztünk anyuékkal a panelből, én rögtön "megrohamoztam" a kertet a rotakapával, s egész nyáron veteményeztem. Kapálás közben látom a periférikus látásomból, hogy az utcában elsétáló 18-20 körüli lányok mosolyogva bámulnak. Inkább csak kiröhögnek ilyenkor vajon, vagy tetszik ez nekik? Nem vagyok még csak egy nagy adonisz se, gyerekes arc, 183 centi, 70 kiló.
2021. szept. 16. 00:35
 1/9 A kérdező kommentje:
23/f
2021. szept. 16. 00:37
 2/9 Thispain ***** válasza:
100%

Menj oda hozzájuk, és kérdezd meg!

Amúgy szerintem érdekesnek találják.

2021. szept. 16. 00:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem lenne az. De a barátnőm ezért imádna.
2021. szept. 16. 05:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Az biztos, hogy különleges, de csak emiatt nem fogsz tetszeni egy lánynak.

Viszont nyugodtan odamehetsz azokhoz a csajokhoz, akik néznek az utcáról.:)

2021. szept. 16. 08:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Falun nem különleges :D Nekem nem maga a kertészkedés imponáló, hanem hogy hobbid van és dolgozol rajta. Maga a munka szokott imponáló lenni
2021. szept. 16. 08:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Én falusi voltam világ életemben. Megy ott a művelés. Főleg városi barátnőim voltak. De az, hogy "kertészkedek", az nem vonzó számukra, hogy edzek az már inkább. Meg maga a kertes ház ténye.

Amúgy azon is vigyoroghattak, hogy valamit nem jól csinálsz. Rotációzni is lehet rosszul. De dícséretes szerintem, hogy csinálod.

2021. szept. 16. 08:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan csak jól megnézték az új fiút :D
2021. szept. 16. 10:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az az imponáló hogy van értelmes hobbid amivel el tudod tölteni a szabasidőd. Meg a szép ápolt kerteket mindenki szereti. De amúgy nekem közömbös lenne a kertészkedés. Nincs vele semmi gond, de nem is jön be.
2021. szept. 16. 15:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Megyeszékhely, kertváros amúgy. Én se gondolom, hogy emiatt tetszenék egy lánynak. Csak furcsa.
2021. szept. 16. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!