Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A tanár ezt most hogy gondolja?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tanár ezt most hogy gondolja?

Figyelt kérdés
Előre leszögezem, semmiképp sem akarok tanárral járni, eddig abszolút érdektelen volt számomra az ilyen dolog. Sose tetszett tanár, ezután sem fog. Az egész szeptember 1-jén kezdődött évnyitón. Odajött hozzám, mert egyedül álltam és azt kérdezte ismerem .....ezt a tanárt. Merre van, nem találja. Válaszoltam neki, majd hozzátettem hogy sietek, mert megláttam az egyik osztálytársam. Azzal köszönt el hogy nagyon csinos lány vagyok. Itt el is köszöntünk egymástól, azt hittem egy diák apukája lehet, nem igazán foglalkoztam vele. Majd másnap kiderült hogy ő az új matek tanárunk, hát köpni nyelni nem tudtam. Azóta állandóan figyel, órán is. Van amikor bent tart, és kérdezi hogy mi az amit nem értek, szívesen korrepetál belőle. Már kezd idegesítő lenni, ma direkt nem is mentem. De sajnos holnap is lesz vele órám.
2021. szept. 15. 20:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%

hát ezek elég egyértelmű dolgok ahogy leírtad, bejössz neki

ignoráld ne foglalkozz vele mondd h érted nem kell korrepetálás, legyél vele flegma ha úgy van stb

2021. szept. 15. 20:56
 2/13 anonim ***** válasza:
98%
Mindenképpen szólj a szüleidnek, és lehetőleg az igazgatónak is, az ilyen nagyon könnyen át tud csapni durvább zaklatásba is. Én a helyedben óvatosabb lennék.
2021. szept. 15. 20:58
 3/13 anonim ***** válasza:
98%

Tanárként írom, hogy ez gáz. Hűvösen kezeld, ha nem hagyja abba, vedd fel hangrögzítőre a közeledését, aztán szülőkkel kitalálod mit kéne csinálnod.

Sosem értettem ezt. Az ember szakmai kapcsolatban áll párszáz diákkal, és nem áll párszázezerrel. Miert az előbbit akarja dugogatni, amivel megégetheti magát egy életre. Fura.

2021. szept. 15. 21:07
 4/13 anonim ***** válasza:
98%
ez nagyon gaz, szolj az osztalyfonoknek, igazgatonak, szuloknek.
2021. szept. 15. 21:31
 5/13 anonim ***** válasza:
97%
Hát igen...nálunk is volt anno ilyen eset, hogy egy 12.dikes diák csajjal összejött a tanárok, de ebben a csaj is benne volt, érdekes mód utána fel is mondott a tanár (de a csaj vele van)
2021. szept. 15. 21:32
 6/13 anonim ***** válasza:
85%
Az a gyanús, hogy máris, az első napok után, korrepetálni akar, pedig nem is kérted. Ezt általában a diák kezdeményezi, hiszen neki van szüksége a tanárra. Egyelőre én nem szólnék senkinek. Ha később is rámenősnek tűnik, akkor lépj. Én a szülőknek mondanám el először, beszéljenek ők az igazgatóval.
2021. szept. 16. 17:34
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

Kamu a kérdés.

Álmodj királylány 💘

2021. szept. 17. 15:42
 8/13 anonim ***** válasza:
95%
Nem etikus részéről ez a közeledés, és szakmailag kifogásolható. Úgy is dönthetsz, hogy először neki mondod meg, hogy ha nem áll le, akkor jelzed ezt a szüleidnek és az igazgatónak. Ha nem hagyja abba, akkor tedd is meg.
2021. szept. 17. 15:44
 9/13 A kérdező kommentje:

Azóta nem történt ilyen.

Lehet csak nekem volt kicsit másabb a közeledése. Másoktól is megkérdezte hogy ki az aki nem érti, fiúktól is.

2021. szept. 17. 18:13
 10/13 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! Fiatal lányok (és fiúk) néha túlgondolják.
2021. szept. 17. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!