Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejöhetek a lánynak, ha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejöhetek a lánynak, ha a kínos csend közepén ő próbál beszélni?

Figyelt kérdés
Egyikünk sem túl bőbeszédű, ha találkozunk mindig mosolyog, mintha örülne nekem. Én egyszerűen nem tudok miről beszélni, mert zavarban vagyok, ő is, de úgy látom próbál érdeklődni. Elég félénk lány, szerintem mással ennyit sem beszélne, mindig olyan magányosnak tűnik.

2021. szept. 15. 19:07
 1/4 anonim válasza:
76%

Amikor egy találkozón kínos csend van az már eleve rossz.

Nekem is voltak olyan találkozóim emberekkel, amikor senki se beszélt és kínos csend lett. Amikor már random dolgokat kezd el mondani az egyik fél csak azért, hogy ne legyen ez a kínos rész az eleve rossz.

Szerintem ha mind2 en ennyire félősök vagytok akkor próbáljatok meg irogatni vagy telefonon beszélgetni, úgy talán nem lesz ez annyira kínos. Ha meg nem megy sehogy szerintem inkább hagyd.

2021. szept. 15. 19:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A jó kapcsolat egyik ismerve, hogy akkor se érzed magad furán, ha csönd van köztetek.
2021. szept. 15. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kitartás. Eleinte még nem baj, ha zavarotokban nem jut eszembe folyamatosan valami szöveg. Szóval csak így tovább, nem olyan lényeges dolog ez. Ha az ötödik randin is így van, akkor vagy nincs mit mondanotok egymásnak, az nem jó, vagy már nem érzitek kínosnak ha néha van egy kis csönd, akkor meg az úgy jó.
2021. szept. 16. 12:05
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindketten szótlanok vagytok, ezért beáll a csend, az még nem anynira vészes, mint egyesek gondolják. Ha csak az egyik lenne szótlan, az már más lapra tartozik. Találkozáskor a lány mindig mosolyog, mintha örülne Neked. Ez Neked nem jeel annak, hogy szeretne barátkozni veled? Nekem untig elég lenen. Találkozzatok gyakran és beszéljetek bármiről. Ami éppen eszetekbe jut: iskola, tantárgyak, tanárok, osztálytársak, kedvtelések, zene, sport, kirándulás, ki merre járt már azon országban, külföldön, a természet szépségei, kedvenc évszak, őszi lombhullás, tél szépségei... Egyszóval bármiről!
2021. szept. 16. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!