Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi lenne az az egy mondat amit, ha egy lány(képzeljétek olyannak amilyennek szeretnétek) mondana nektek, nem tudnátok kiverni a fejetekből?(pozitív értelemben)
Valami olyanra lennék kíváncsi, ami nagy hatással lenne rátok, megmozgatna valamit bennetek!
A kérdés csak puszta kíváncsiságból íródott;)
az a tipikus pár mondat amit a férfiak hallani akarnak a nők meg hamar megtanulják és ellenük felhasználják azért h megkapják amit akarnak
még pedig:
-szeretlek
-akarlak/kívánlak
-sose hagylak el
-egy család leszünk
-boldogok leszünk együtt
-azt csinálhatsz velem amit akarsz
-nagyon jó voltál, és csodálatos a szerszámod
és hasonlók
de ha megismered a másikat tudod h mit mondj neki és hogyan h ráharapjon még jobban
Eltartalak, leszophatlak? :dd
Csak az utóbbira volt eddig példa.
"közösültem apámmal"
Ezt míg élek nem felejteném el.
De ha egy lány nekem szerelmet vallana egyből az övé lennék, ha ilyesmire gondoltál.
Hát, most erre a kérdésre válaszolva fel fogok szaggatni pár sebet, de ott egye meg a rosseb.
Kezdésként adnék egy plusz szavazatot az első hozzászólásnak. Ez az a szint, amit nem nagyon lehet überelni.
Volt pár olyan megnyilvánulás nem olyan régen, amik nagyon nagy hatással voltak rám.
Például: "Nem tudom, hogy szerethetjük-e egymást (szabad-e szeretnünk egymást, erre vonatkozott), de most jól érzem magam veled, és ez maradjon így."
Vagy mondjuk az olyan kis dolgok, mint "nem tudom, mit csinálsz velem, de nagyon pozitívan tölt el"; "érezlek annyira közel, hogy akár most rögtön odabújnék".
A baj az, hogy ezeket én is így éreztem, engem is feltöltöttek ezek, de már nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!