Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az lehetséges hogy én utálok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az lehetséges hogy én utálok csókolózni?

Figyelt kérdés

Fél éve csókolóztam úgy igazán először(előtte a szájrapuszi volt a legtöbb) az akkori barátommal. Azóta már sok csókom volt,olyanokkal is akiket akkor ismertem meg buliban vagy ilyesmi. De egyszerűen nekem ez nem jó

Az első után az volt a reakcióm,hogy úristen ez ilyen rossz? Valahogy inkább undorító volt,kínos,nem is tudtam mit csinálni közben csak vártam hogy vége legyen. És azóta se lett jobb senkivel. Mi lehet a baj? Képzeletben nagyon jó a csók, a legtöbb fiút kívántam is amikor megtörtént, de mégis a csóktól egyszerűen rosszul vagyok,most is előre félek mert alakul valakivel

16/L még szűz vagyok

2021. szept. 4. 16:02
 1/6 anonim ***** válasza:
19%

Férfiakat nekem sem lenne kedvem csókolgatni, én megértelek :d

28 f

2021. szept. 4. 16:30
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Még nem csókolóztál az IGAZIval. Ha ő előjön, nagyon fogod kívánni a csókot, de addig is ne azon törd a fejed, hogy miért nem jó a csókolózás..
2021. szept. 4. 19:12
 3/6 anonim ***** válasza:
78%

Kicsit még alulműködnek a hormonjaid, addig ne erőltesd, mert megutálhatod.

Esetleg orvosnál lehet ellenőriztetni.

2021. szept. 4. 19:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hogy miért van de én is így vagyok vele. Valamiért nem jön be a csók pedig pont mint te többször, más fiúkkal is csókolóztam, de egyiknél sem esett jól. Most amúgy kicsit megnyugodtam, pl az első csók élményem nekem is pont ez volt. Szóval.. én is várom a megoldásokat
2021. szept. 4. 21:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom a klubhoz én is így érzek

16/L

2021. szept. 5. 00:18
 6/6 anonim ***** válasza:
78%
Aki itt lepontozta a jó válaszokat, az kit és mit utál?
2021. szept. 5. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!