Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan közeledjek a fiúhoz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek a fiúhoz?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik az osztálytársam, de még egyszer sem beszéltem vele. 2 éves érettségin vagyunk, tavaly ügye közbejött az online oktatás, ezért nem volt sok esély rá. Idén lesz az utolsó évünk, és azért jó lenne megtudni hogy vajon én tetszek neki? Azt látom a padból hogy figyel, de nem közeledik hozzám. Mondjuk nem vagyok az a nagyszájú, csacsogós lány. Mosolyogni meg nem szeretek, mert nem tökéletesek a fogaim. Hogyan legyek egy kicsit talpraesetebb?
2021. szept. 1. 18:33
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Márpedig beszélgetned kell vele, ha szeretnél valamit.

Például, ha valamelyik tárgy nehezebben megy neked, neki meg jobban, akkor kérhetsz segítséget.

Utána vegyél neki sütit a büfében, ha eljuttok odáig. Ha nem, akkor menjetek el valahova együtt tanulni. Ne hozzá, azért az korai lenne.

2021. szept. 2. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!