Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Van olyan név, amibe kis túlzással szerelmesek vagytok?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy már azelőtt kíváncsiak lesztek egy személyre, mielőtt bármit is tudnátok róla, csak azért, mert az a keresztneve.
Nekem ilyen név a Réka. Egyből elkezd érdekelni egy lány, ha így hívják, ami furán hangzik, de tényleg így van. (Persze az más, ha külsőre nem tetszik.)
19F
2021. aug. 28. 14:03
2/27 anonim válasza:
Péter, Bálint (bár ez nem mindig) és mostanában az Alex.
3/27 anonim válasza:
Nekem a Marci ilyen. Bár igazából inkább csak azt mondanám, hogy kíváncsi vagyok hogy ő ki, ha pl. csak névről ismerem. De elsősorban nem a név fog meg először.
5/27 anonim válasza:
Ármin, Arnold, Felix. Az angol Noah név a legjobban.
7/27 anonim válasza:
5# vagyok: Adriánt kifelejtettem a sorból. Részben azért is tetszik, mert én Adrienn vagyok.
8/27 anonim válasza:
Én is Réka vagyok,nekem a Manka az ilyen
9/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor nem csak én vagyok ezzel így!:D
(Több kérdésemnél is volt ebből gond, úgyhogy figyelmeztetés következik: Ha privit kaptok, az nem tőlem érkezett!)
2021. aug. 28. 17:39
10/27 Lena7 válasza:
Nekem a Dávid/Levente/Barnabás nevek ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!