Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a leg romantikusabb élményed?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a leg romantikusabb élményed?

Figyelt kérdés

2021. aug. 26. 00:22
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
Sajnos nem volt még ilyen, de kíváncsi vagyok a többiek válaszaira:)
2021. aug. 26. 00:44
 2/9 anonim ***** válasza:
41%
Egy fiú "megmentett".
2021. aug. 26. 02:21
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

Legelső párom: csinált nekem reggelit (14 évesen jól esett :D ),

Második párom: egész nap nem nagyon ért rá velem beszélgetni. De nem adtam ennek túl nagy jelentőséget. Aztán este becsöngetett hozzánk és az ajtóban állt a kedvenc filmemmel egy pendriveon és 2 sajtburgerrel arról a helyről, ahol az első randink volt. (Ez távkapcsolat volt és átlagban 2-3 havonta találkoztunk).

Jelenlegi párom: esős autó szex

2021. aug. 26. 05:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az, amikor elismerte a kiszemeltem, hogy kedvel engem. Még senki sem mondta ezt nekem de piszkosul jó érzés
2021. aug. 26. 06:58
 5/9 anonim ***** válasza:
31%
Amikor majdnem összejöttem valakivel, de plusz időt kért, és soha többé nem beszélt velem erről a témáról :(
2021. aug. 26. 08:49
 6/9 anonim ***** válasza:
22%
6: ez ugye egy lány volt?
2021. aug. 26. 09:15
 7/9 anonim ***** válasza:
17%
#6 Igen :(
2021. aug. 26. 10:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

*legromantikusabb

Mikor egy lánnyal egy esti séta után csókolóztunk a Velencei-tó partján.:)

2021. aug. 26. 13:15
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Mikor exemmel találkoztam. Távkapcsolat volt így az első találkozásunk a reptéren volt és mikor meglátott nem tudta mit csináljon a táskájával a kezében így csak eldobta, de viszonylag messze... Jó tanács reptéren nem dobálunk táskákat a biztonsági őrök nem nagyon szeretik
2021. aug. 26. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!