Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem vonz brutálisan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem vonz brutálisan ,ha egy lánynak nincs sok ismerőse és sok követője?

Figyelt kérdés
Valamiért ezeket a lányokat szebbnek is látom, meg sokkal hamarabb szimpatikussá is vállnak a szememben , mint az ellenkező "fajta". Meg azt vettem észre magamon hogy elkezdek gyanakodni :D, hogy a francba néz ki ilyen jól ,és ilyen kinézettel hogy nincs neki borzasztó sok likeja, követése, ismerőse? Lehet van neki valami borzasztó negatív tulajdonsága? Lehet pszichopata? Vagy épp az esetem és kicsit introvertáltabb. Azért is szeretem az olyan lányokat akik kevésbé populárisak ,mert nagyon könnyen rájukírok, könnyebben kezdemémyezek sokkal. Ti hogy vagytok ezzel? Csak nekem van ez a visszahúzódó, kevésbé szocializálodó, de emellett szép lány fétisem, nagyon extrovertált és relatív populáris létemre? Imádom amikor meghatározó szerepet töltök be az életében, már akkor is mikor még csak irkálunk.

2021. aug. 25. 19:37
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Én is így vagyok,seggmutatós,pózolás lányok offosak.
2021. aug. 25. 20:09
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
A legtöbb fiú és férfi álmát írtad le, hogy nagyon szép lány akinek alig van baráti ismerösi köre. Legtöbben erre vágyunk de kevésnek adatik meg
2021. aug. 25. 20:29
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Engem már csak az vonzz jobban, ha egyáltalán nincs közösségi oldalon, és meg tud lenni a telefonja nélkül.
2021. aug. 25. 21:08
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Kérdés hogy tényleg jól néz e ki az adott lány, vagy netán ronda és azért nincs sok lájkja? (max a kérdezőnek jön be egyedül)
2021. aug. 25. 23:12
 5/6 anonim ***** válasza:
21%
Ekkora hülyeséget
2021. aug. 25. 23:26
 6/6 anonim válasza:
69%
Engem is vonz. 21/F
2021. szept. 21. 22:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!