Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Köszöntsem fel a srácot a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köszöntsem fel a srácot a szülinapján, aki nagyon nyomul rám?

Figyelt kérdés

A héten lesz a szülinapja, pár évvel idősebb nálam. Már vagy fél éve csapja nekem a szelet elég érzékelhetően, de én már az elején leszögeztem, hogy nem szeretnék tőle semmit. Persze ettől függetlenül, ha találkozunk barátságos vagyok vele, mint mindenkivel és szerintem ezt ő utalásnak veszi, vagy fogalmam sincs, hogy mit gondol. Pár hónapja az én szülinapomra beállított egy nagy csokor rózsával, csokival meg parfümmel. Számomra ez elég kellemetlen volt. A héten lesz a szülinapja és azon kívül, hogy írok neki, vegyek is neki valamit?

Persze más ha meghív a bulijába és veszek neki egy bort mondjuk, de csak úgy nekem nem kell ezt viszonoznom nem? Mert ha barátok lennék ak egyértelmű lenne, de szerintem nem vagyunk, csak vannak közös barátaink

2021. aug. 15. 06:09
 1/6 October15 ***** válasza:
100%

Ha nem 15 éves akkor el nem tuom képzelni, hogy ez a rózsás cucc hogyan juthatott az eszébe...

Egyrészt őszinte részvétem, másrészt miért smúzolsz olyan valakivel aki amúgy még haver/barát szinten sem érdekel? Nyilván nem kell ráöntened az összes szart amit hirtelen találsz de attól még nem kell neked különösebben foglalkozni vele, hogy vannak közös barátaitok.

Ha alapvetően nem csinált volna ilyen retardált hülyeséget [mármint ez elég egyértelműen kínos a másik félnek kivéve ha valami nagyon durván egomán p*csa akiről lepereg minden is] akkor azt mondtam volna, hogy felköszönteni éppen fel lehet, de így talán inkább hanyagold.

2021. aug. 15. 07:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha semmit sem akarsz tőle, akkor inkább ne.
2021. aug. 15. 07:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne adjad neki a false jeleket, semmit ne vegyel
2021. aug. 15. 08:34
 4/6 anonim ***** válasza:
67%
Köszöntsd fel nyugodtan, de ajándékot nem kell venned. Persze, ha meghív, az más.:)
2021. aug. 15. 09:35
 5/6 anonim ***** válasza:
67%
Mást ne tegyél, csak szóban köszöntsd fel. Én a bulijába sem mennék, de ez rajtad áll.
2021. aug. 15. 12:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Aki engem felköszönt azt én is felszoktam, egy jókívánság nem szerelmi dolog, sőt ez az egész születésnap téma sem az. Fiúként csomó lány ismerősömet felszoktam köszönteni, mert éppen kijelzi a facebook (így van akiéről nem tudok "elfelejtem"), de aki közelebb áll hozzám, annak fejből is tudom. Nem tartom számon, hogy most melyikük szokott engem is, az meg, hogy ők mit gondolnak ki ebből , nem érdekel. Azért ez nem olyan, mintha valentin napon küldözgetnék nekik kis leveleket...
2021. aug. 15. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!