Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha úgy is szokott lenni erekcióm, hogy sose volt barátnőm?
Figyelt kérdés
De szeretnék. Ha egy jó csajra gondolok, általában erekcióm lesz, de néha magától is elkezd mocorogni. Szerintetek mitől lehet?2021. aug. 8. 22:25
2/6 anonim válasza:
Tiniként elég gyakori, szinte mindenkinél előfordul, hogy szinte a semmitől elég gyakran áll a cerka. Pár kellemetlen szituációt leszámítva más bajod nem lesz belőle. Tanuld meg lehető legjobban elrejteni :)
Amúgy később megoldódik, max 1-2 igen ritka alkalmat tudok, hogy velem előfordult volna azóta, de küzdöttem én is vele. Ha itt tartunk a reggeli is természetes, gyakori. Szerencsére ez is javult azóta.
3/6 anonim válasza:
Az erekció nem attól függ, hogy van e vagy volt e barátnőd. A férfiaknak rendszeresen van csak úgy is erekciójuk, főleg reggelente. Kamasz korban pl nagyon sokszor van erekciója a fiúknak, csak úgy magától. Nem kell hozzá csaj. Sőt nem tudom hogy tudtad e de a melegeknek is szokott lenni erekciója, szóval nem barátnőhöz kötött
4/6 anonim válasza:
Akkor lenne baj, ha nem így lenne.:D
5/6 anonim válasza:
Nwm fog sokáig tartani, örülj addig...
6/6 anonim válasza:
Tombol a hormon, azért áll fel könnyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!