Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ha nem írtok, annak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha nem írtok, annak minidig oka van?

Figyelt kérdés

Írogatok egy lánnyal régóta, mindig én kezdeményezek, de akkor mindig hamar válaszol és jól elbeszélgetünk. Volt egy kis veszekedésünk, és most nem ír egyáltalán.

Azért nem írok én neki, mert többször összevesztünk már és mindig én kerestem. Írjak rá és mondjam meg neki amit gondolok?

2021. aug. 1. 19:54
 1/3 anonim ***** válasza:
41%
Hiszti..hiszti hiszti !!!
2021. aug. 1. 19:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy mindig te kezdeményezel a beszélgetésnél, de amúgy ha már elkezdtek beszélgetni, és hamar válaszol, meg normális, akkor valószínűleg érdekled őt, szeret veled beszélgetni, csak lehet attól fél, hogy ő idegesít téged, vagy valami, és emiatt nem kezdeményez ő sohasem. Ha nem érdekelnéd őt, akkor szerintem nem nagyon válaszolgatna, vagy max. nagyon csak pár szóval. Aki nem annyira érdekel, nem különösképpen, annak én se szoktam regényeket írogatni. De ha valaki érdekel, akkor én gyorsan válaszolok, és bőbeszédű is vagyok.

Szerintem írj rá, és írd meg, amit gondolsz. Én ezt szoktam. Nem szeretem én se az ilyen "uh, most vajon kedvel engem, vagy nem?", "miért mindig én keresem őt, vajon nem is érdeklem őt?" dolgokat. Én egyenesen megkérdezem, megbeszélem az adott emberrel a dolgot.

2021. aug. 1. 20:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem annyit még megtehetsz hogy ráírsz. Azzal szó szerint semmit nem veszítesz,így viszont az idődet és az érzéseidet pazarlod arra hogy ezen kattogsz. Én ilyen helyzetekben mindig teszek egy utolsó próbálkozást(akkor is ha nem is nekem kellene..) és legalább megtudom hogy mi van, sőt nem egyszer hoztam vissza így jó viszonyt

L

2021. aug. 2. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!