Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok jól mit tegyek?
Nagyon sajnálom ^^
Tudom mit érzel.
Az lesz a legjobb ha elfeljeted, ha eddig nem vett észre akkor már ezt inkább hagyd.
Ne menj oda ahol ő van, ne keresd, ne beszélgess vele, kerüld ezt addig csináld míg el nem felejted, próbálj meg beszélgetni más fiúkkal, hidd el mindenkinek van párja a világon, majd megtalálod te is a szőke herceged, a jóra mindig várni kell!!
Ne szomormodj és felejsd el...
Azoknak az első válaszolóknak mondom...
Ti mi a francnak vagytok a Gyikon? Egy kérdésre nem tudtok NORMÁLIS, EMBERHEZ ILLŐ VÁLASZT adni!!
Ti azért léteztek hogy mást magyar nyelvtanra tanítsatok? Gratula, mondjátok csak talán megvan a diploma?
A tanári diplomára gondoltam, ha nincs akkor menjetek, görgessetek tovább...
Látjátok milyen szar ez a helyzet, a kérdező szomorú szerintetek erre a szarrá fog figyelni mikor nem érzi jól magát? És akkor erre ti meg itt veritek a nyálatokat, szégyenek vagytok.
Ha meg nők vagytok,duplán szègyeljètek magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!