Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ugye nem véletlen?
Kifejtem ezt a helyzetet.
Ma a barátaimmal elmentem plázázni. Az egyik üzletbe egyszercsak megláttam egy ismerős fiút, de nem voltam benne biztos hogy ő az, azt gondoltam lehet képzelődök. De aztán többször láttam és felismertem. Na most a fiú az aki iszonyatosan bejön már régóta, megfogott, érzek is iránta még mindig.. Rendesen érzem hogy ő nekem az igazi de ezt nem lehet elmagyarázni, csak bennem van az a bizonyos érzés legbelül. Sokáig húzódtak a dolgaink mindig visszataláltunk egymáshoz de sosem lett semmi, és őmiatta.. Ezt már elfogadtam és elengedtem, lezártam magamba az egészet de ha rá gondolok akkor is rossz. Ha meglátom még mindig rámjön minden.. Nem tudok ellene mit tenni ez csak bennem van. És egyébként egy helyre valósiak vagyunk, egy városba egy suliba, évfolyamtársak stb. Tehát megláttam hogy ő az, egy haverjával volt. Barátaim is észrevették őt. Én direkt inkább kerültem meg elfordultam elmentem onnan, inkább ki is mentem az üzletből és nem nézelődtem. Addig a barátaim megálltak bent vele beszélni pár szót mert beszélő viszonyba vannak vele. Mondta nekik hogy megy majd a barátnőjéhez meg ilyenek. Na aztán a barátaimmal átmentünk másik üzletbe. Megint megláttam őt, megint kerültem. Átmentünk máshova megint ott volt. Megint átmentünk máshova megint ott kötött ki. És ez így ment sokáig. Nem hiszem hogy lejött az én viselkedésem neki mert semmibe néztem, úgy tettem mint aki észre se veszi. Végül estefele indultunk haza, mentünk az állomásra a vonathoz. Érdekes, ő is ott lett. Szerintem ez az egész biztos nem véletlen lehetett. Nem is én lennék, mindig van valami.. Pont ugyanazon a napon mennek ők is ugyanoda ugyanakkor, ugyanabba az üzletekbe, ugyanarra a helyekre, ugyanakkor haza ugyanarra a vonatra UGYANARRA a kocsi részhez, UGYANARRA a hely részleghez (úgy, hogy átjöttek másik kocsirészről oda ahol mi voltunk, olyan mintha kerestek volna), konkrétan mögöttem ültek le csak kicsit odébb, de majdnem a hátam mögé. Néha észrevettem hogy nézeget. Szóval ez olyan mintha rendesen követett volna szó szerint. Ja és ugye azt mondta a barátaimnak hogy megy a barátnőjéhez tehát nem haza, még előtte leszáll majd. Hát nem, mert ugyanakkor szállt le mint mi szóval nem a barátnőjéhez ment. Ezt a barátaim vették észre és mondták is nekem, hogy na mégse a barátnőjéhez megy? Lehet hazudott csak játszotta magát előttem hogy na neki csaja van és megy hozzá, holott meg semmi.
Most ebből nektek mi jönne le? Ez miért lehetett mit akart ezzel?
Nem akarok a témával amúgy nagyon foglalkozni mert már lemondtam róla meg minden, haragszok is rá megváltozott róla a véleményem nagyon rossz irányba. Csak belül akkor is érzek valami hiába minden erőmmel nem akarok. Azért írtam ezt le mert kíváncsi vagyok más hogy látja ezt mit venne le az egészből.
Ha nem lett soha semmi, akkor az úgy is marad.
Látja, hogy kedveled, ezért játszadozik veled, mert a hiúságának jólesik.
Semmi több.
Amit leírtál, az csak benned játszódik le. Felejtsd el.
Általában a fiúk jobban odafigyelnek a tartózkodóbb lányokra,
felébred bennük a vadászösztön. :)
Nem szabad nyíltan felkínálkozni. Beszélgetni kell mindenféléről,
de nem szabad ajánlkozni, rajongani, sürgetni a dolgokat.
Nem tudom, hogy véletlen-e, de nem is érdekelne ebben az esetben.
Én mindenképp az érzéseimet akarnám tisztázni, hogy mi az a "valami". Ha ez megvan és dolgozok rajta utána ha hazáig követ se tud belőlem semmilyen érzést kiváltani.
Ha az írásodat veszem alapul és tegyük fel tényleg követett akkor 2 okot látok:
1. Pontosan látta, hogy ezzel zavarba hozott és jól esett az egójának.
2. Menne utánad, mint egy pincsi kutya, mert "hiányzol neki és szeret".
4# te bérletet vétel
gyk-n,hogy szinte minden kérdésnél a te válaszod láttom 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!