Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktál intim képet küldeni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktál intim képet küldeni ha kér valaki és még ne láttad az arcát?

Figyelt kérdés
Főleg fiúknak szól a kérdésem.
2021. júl. 11. 18:58
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Nem.
2021. júl. 11. 18:59
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Dehogy. Legyél már észnél... gondolom netes chatre gondolsz, lehet egy pedofil is az illető..
2021. júl. 11. 19:05
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
SOHA SENKINEK! Ez a lehetö legnagyobb ostobaság lenne!
2021. júl. 11. 19:07
 4/10 anonim ***** válasza:
97%
Ha lenne asszonyom még akkor sem küldenék. Így meg eggyértelmű hogy nem!
2021. júl. 11. 19:07
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

Nekem van egy kis sztorim ami ehhez kapcsolódik. Egyik volt lány évfolyam társam esett bele hibába mikor szétment palijával, bosszúból elküldte volt csávója mindenkinek (btw én is megkaptam), a csaj meg alapból bullyingolva volt, volt évfolyam meg volt osztálytársaim által.

Amikor az anyukája megtudta, sz*rrá verte és így is hogy megtudta mindenki, nagyon maga alatt volt.

Felkötötte magát.

Szóval nem, senkinek se!

2021. júl. 11. 19:11
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
Bevallom én csináltam, ő arcát sem láttam, ő sem az enyém, de ennyi volt, csináltuk.
2021. júl. 11. 19:21
 7/10 anonim ***** válasza:
79%
Addig amég nem felismerhető hogy ki van a képen addig miért ne? Azért ha lenne azon a tájékon valami ami alapján egyértelműen felismernének akkor nyilván tabu.
2021. júl. 11. 20:25
 8/10 anonim ***** válasza:
85%

Egy munkatársnőmet is a lány meztelen képeivel zsarolta a fiúja, hogy elküldi őket a szüleinek, mert a lány szakítani akart.

Tanácsoltam neki, hogy közölje a fiúval, hogy ha nem hagyja abba a zsarolást, akkor feljelented őt. Abbahagyta.

2021. júl. 12. 08:41
 9/10 A kérdező kommentje:
Fiúknak szólt főleg a képem. Pasit sose hallunk hogy zsarolnak...
2021. júl. 12. 12:49
 10/10 anonim ***** válasza:
81%
Attól hogy a lányoknál gyakoribb, nem jelenti hogy csak ők lehetnek áldozatok.
2021. júl. 12. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!