Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem ezt? Ennyire fura...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt? Ennyire fura lennék? Nem értem magam...

Figyelt kérdés

Néha elkap az a rossz érzés, hogy miért nincs barátnőm. Ilyenkor kicsit magamba zuhanok, rossz kedvem van és hasonlók. Viszont néha megtörik ez az érzés. Pénteken néztem élőben egy koncertet az egyik kedvenc együttesemtől, és azóta eszemben sincs ez a barátnő hiányos gondolat.

Miért vannak ilyen "hangulatingadozásaim"? Néha nagyon bennem van ez az érzés, néha pedig egyáltalán nem. Nem értem magam.

19F

2021. júl. 11. 12:43
 1/7 anonim ***** válasza:
4%
Azért mert 19 évesen kéne már barátnő, ahogy írod te is.
2021. júl. 11. 12:51
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Mert ebben a korban vagy
2021. júl. 11. 13:15
 3/7 anonim ***** válasza:
22%
Nem tudom, miért kell ilyen görcsösen vágyni a kapcsolatra. Ha meg már ott van a barátnő, akkor tojtok a fejére, mentek haverozni.
2021. júl. 11. 13:42
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Amíg össze nem jön (de ezt ne erőltesd!), addig is járj koncertekre vagy foglald el magad mással, amiben örömed telik és eközben majd találkozol valakivel...
2021. júl. 11. 17:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen normális, hogy néha azt érzed, de jó lenne már valaki. Aztán mennek tovább a napok, csinálod a dolgod, úgy háttèrbe szorul. Semmi fura nincs benne, hogy néha vágysz rá
2021. júl. 11. 18:34
 6/7 anonim ***** válasza:
88%
Ugyanez nekem is. Csak nekem a fiúkkal néha szidom őket meg elegem van, mondogatom hogy nem kell senki. Aztán eltelik 1 hét jó lenne ha lenne valaki de nincs majd egyszer össze jön remélem
2021. júl. 14. 01:43
 7/7 anonim ***** válasza:

#6 ugyanígy vagyok, úgy érzem, mintha egy hullámvasúton élném az életemet, ahol minden lejtő alján ott a csalódás és fájdalom, ami után úgy érzem, nem akarok senkit és jobb nekem egyedül, aztán minden emelkedő tetején rámtör a vágy, hiányérzet és magány, felmegyek tinderre, elkezdek nyitni mások felé (kapcsolat nem lett még belőle), de a végén mindig olyan, mintha egy hurokban lennék és ez a két állapot ismétli magát.

Neked sikerült már kitörni ebből, vagy hogyan küzdesz meg vele?

22F

2021. szept. 5. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!